Medarbetarintervju med Caroline Sonnerbäck

3 april 2024

Caroline Sonnerbäck, 33 år gammal bor tillsammans med sin make och sin lilla dvärgpinscherhund i Kungsbacka.

Caroline är i grunden sjuksköterska och har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård, hjärtsjukvård och hemsjukvård. Hon startade sin karriär inom som estetisk injektionsbehandlare 2021 och har sedan dess även vidareutbildats med diplom inom följande:

  • Filler- och botulinumtoxin avancerad
  • Filler master
  • Komplikationshantering
  • The Power of Midface
  • Contouring the lower face
  • Profhilo
  • Harmonyca
  • Specialistkurs läppar
  • Medicinsk botulinumtoxin mot överdriven svettning och migrän
  • Sedan 2022 är jag även certifierad via Estetiska injektionsrådet.

Citylaser har haft äran att ha med Caroline i teamet sedan maj 2023.

 

Du arbetar med injektioner på citylaser. Vad innebär det?
”Som injektionsbehandlande sjuksköterska på Citylaser arbetar jag med injektioner av alla dess slag; filler, estetisk botulinumtoxin, medicinsk botulinumtoxin, harmonyca, profhilo, sculptra, skinboosters m.m”

 

Caroline berättar att varje injektionsbehandling föregås av en kostnadsfri konsultation där man bland annat går igenom kundens önskemål, förutsättningar och behandlingens genomförande.

 

”Vissa kunder kommer till mig och vet precis vilken behandling de vill ha, till exempel en läppförstoring. Men majoriteten av kunderna som kommer till mig vill ha min professionella bedömning gällande vilken/vilka behandlingar som passar för ändamålet.”

 

Caroline får ofta höra från kunder att de söker sig till henne på grund av att spegelbilden av deras ansikte inte stämmer överens med känslan de har inom sig.
”Många upplever att de ser trötta ut i ansiktet trots att de känner sig pigga eller utvilade. Vissa upplever också att de ser sura ut fastän de känner sig glada. Då lägger vi tillsammans upp en behandlingsplan som involverar en eller flera behandlingar för att nå önskat mål.” Fortsätter Caroline.

 

Caroline tycker bästa med sitt jobb är feedbacken hon får från alla sina nöjda kunder. Ibland syns resultatet omedelbart efter behandlingen men i vissa fall kan det dröja upp till några månader innan slutgiltigt resultat kan ses. ”Då får jag ibland sms med bilder från mina kunder som tackar mig så oerhört. Ett sådant sms kan göra hela min vecka.”

 

Har du någon favoritbehandling?
”Det är svårt för mig att välja en favoritbehandling, eftersom jag tycker alla våra injektionsbehandlingar ger så unika och fantastiska resultat. Men om jag absolut måste välja enbart en behandling att förespråka så skulle det vara Harmonyca. Det är en hybridinjektionsbehandling som är en kombination av filler och kalciumhydroxiapatit (CaHa) där fillern ger en omedelbart lyftande effekt i ansiktet och kalciumhydroxiapatiten bidrar till en långvarig kollagenstimulans i huden som då även ger en långvarigt lyftande effekt. Den hjälper exceptionellt bra mot hängig och slapp hud som tappat sin elasticitet. ”

 

Ditt bästa skönhetstips?
”Gå till någon professionell som är kunnig inom området och som du känner förtroende för! Då tänker jag alla typer av skönhetsbehandlingar. Boka in en konsultation (hos oss är alla konsultationer inför injektionsbehandlingar och laserbehandlingar gratis), där lägger vi tillsammans med dig upp en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar och din budget. Det är du som kund som är expert på din kropp och vi som behandlare som är experter på vilka behandlingar som kommer passa bäst för just dig. Det är när du och jag samarbetar som resultatet blir allra bäst!”

 

Hur går man tillväga om man vill boka en behandling hos dig?
Klicka på ”boka tid” i menyn på vår hemsida, välj sedan konsultation för injektionsbehandling.

Se alla inlägg