Om Hudföryngring

Det första vi ser när vi möter en person är huden. I takt med att vi blir äldre, solar, sitter framför skärmar så förändras huden ständigt. Vi måste därför räkna med att underhålla huden varje dag för att få det bästa långsiktiga resultatet.

 

frisk hud är som en frisk kropp

Att gå till gymmet och träna eller motionera förstår vi att vi behöver göra regelbundet för att få och bibehålla en vältränad kropp, likadant är det med huden. Sköter du om din hud på ett bra sätt så har du en bättre och friskare hud framåt, precis som med en tränad kropp.

 

Hudföryngring hos oss

Med hjälp av bra, daglig hudvård och passande behandlingar så håller sig huden spänstig och fin och ger på så sätt en känsla av föryngrad hud. På Citylaser i Göteborg har vi flera bra laserbehandlingar och hudvårdsprodukter som kan hjälpa dig att bl.a. få bort oönskade kärl, prickar, fläckar, slapp hud, rynkor. Vi har i princip något för allt inom just hudföryngring.

 

Hudföryngring med Fraktionerad Laser

Hudföryngring med Dermapen

Hudföryngring med Zo Skin Produkter

Hudföryngring med ResurFX

Hudföryngring med Kemisk Peeling

Hudföryngring med Zo Skin Health

Vanliga frågor och svar

Jag har mycket lös hud under ögonen som jag skulle vilja få hjälp att få bort det gör att jag ser gammal och trött ut. Vad finns det för alternativ?

Det beror på hur mycket överskottshud du har, är det mycket kan det vara aktuellt med operation. Det går också att behandla med fraktionerad laser på ett fint sätt. Det krävs i regel ca 4 behandlingar vilket det ger en tigthare och föryngrad hud.

Jag har fått pigmentfläckar i pannan och undrar om det finns någon laserbehandling som tar bort detta?

Pigmentfläckar uppstår i huden vid en solskada eller vid en hormonell förändring i kroppen t.ex en graviditet. En del fläckar försvinner lätt och kommer inte tillbaka men det allra flesta pigmentfläckar kräver behandling för att gå bort. Vi här på Citylaser i har olika metoder för att få bort pigmentfläckar. Behandling med IPL är ett alternativ. Det är en ljusbehandling som gör att pigmentet drar ihop sig och försvinner, det krävs oftast 1-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Vi kan också behandla dig med Zo Skin Healths hudvårdsserie som passar de fläckar som sitter väldigt hårt eller om du har lite mörkare hy. Det är också ett utmärkt sätt att få en fin hy överlag så det är ett bra alternativ för de allra flesta. Kom gärna in på en konsultation så hjälper vi dig att välja just det som passar dig bäst. Konsultation är helt gratis.

Mitt ansikte blir lätt rött och blossar när jag tränar och blir generad, kan ni hjälpa mig med det på något sätt?

Ja, det går att lindra det röda i huden med IPL som är en ljusbehandling där vi hettar upp kärlen så mycket så att de dör och kroppen rensar bort dem. Det låter kanske dramatiskt men du kan gå tillbaka till jobbet direkt efter behandlingen. Vi rekommenderar 3 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Det blir bättre för varje behandling. Är man en person som bildar så mycket kärl så kommer man behöva att upprepa behandlingen 1 gång /år för bästa resultat.
En IPL behandling ger även ökad fuktnivå i huden, en ökad cellförnyelse, reducerar pigmenteringar och ger en föryngring i huden.