Få piggare ögon med Tear Trough

Är det något som gör att man mister sitt pigga utseende så är det mörka ringar under ögonen. Många av oss har dessa mörka håligheter under ögonen som gör att vi ser tröttare och mer slitna ut än vad du i själva verket är.

 

 

Vad är Tear trough?

”Tear trough” kallas den fördjupning eller insjunkning under ögonen som kan ge mörka skuggor, vilket gör att man ser trött och sliten ut.

 

Behandling av Tear Trough

För att återfå volym och spänst under ögonen så är det bästa sättet en fillersbehandling där vi injicerar just fillers hyaluronsyra under ögonen. Vid en sådan tear trough-behandling använder vi på citylaser i göteborg Juvedérm eller Restylane som är de två ledande, största och säkraste leverantörerna av fillers. Med hjälp av en tear trough-behandling kan ihåligheten och det mörka försvinna. Tear trough är en Fillersbehandling där man genom injektion av filler (hyaluronsyra) fyller ut håligheten/den mörka fåran under ögat och på så sätt får ett piggare utseende och ofta även en piggare totalkänsla.

 

Behandlingstidcirka 30 minuter
RiskerRisk för blåmärken
Konsultationkostnadsfri
Priscirka 4 000 kr (individuellt)
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista
Till denna behandling erbjuder vi kostnadsfri konsultation!

Vanliga frågor och svar

Hur långvarigt är resultatet?

Normalt håller fillern i cirka 6-12 månader men det finns inga garantier, det kan vara både längre och kortare.

Gör det ont att behandla Tear Troughs?

Nej, vi upplever inte att våra kunder tycker att Tear trough är förknippat med speciellt mycket smärta.

Vad kostar det att behandla Tear trough?

En normalbehandling med fillers under båda ögonen kostar cirka 4 000 kr men det kan variera beroende på hur djupa håligheter du har.

När ser jag resultatet av min Tear trough-behandling?

Efter en behandling av tear through så syns resultatet direkt när du går ut från kliniken. Resultatet blir oftast väldigt bra och ger en tydlig boost i det totala utseendet.

Är det något jag bör tänka på efter en tear trough?

Det kan vara bra att veta är att huden runt ögonen är ett väldigt känsligt område för blåmärken och svullnad vilket gör att man bör planera sina närmaste tid efter detta. Det kanske är olämpligt att gå på fest eller liknande direkt efter denna typ av behandling. Du kan vara svullen en till ett par dagar och det finns också risk att det blir ett blåmärke.

Kan alla göra en fillersbehandling av tear trough?

Ja, förutsatt att du inte har för stora fettkuddar underögonen så kan du göra denna behandling, både man och kvinna. har du grövre fettansamlingar under ögonen så kan ett kirurgiskt ingrepp vara med passande. Det bästa, om du är osäker, är att komma in på en konsultation så vi får titta på just dina förutsättningar.

Varför får jag mörka ringar/påsar under ögonen?

Det finns flera olika faktorer som påverkar den tunna huden under ögat. Ju äldre vi blir desto mer försvinner den naturliga Hyaluronsyran (som återfuktar och ger lyster) i huden. Under ögat är huden dessutom extremt tunn vilket gör att bristen på Hyaluronsyra gör att håligheterna syns mer och vi ser därför mörka ut under ögonen. Utöver arvsanlag och ålder kan den framhävda delen under ögat även bero på ex. sömnbrist, vätskebrist, järnbrist och dålig kost. Med hjälp av en Tear trough- behandling kan ringarna och det mörka försvinna vilket gör att du på så vis får piggare ögon och ett piggare utseende.

Finns det före & efter bilder på tear trough?

Vi har för tillfället inga exponerade bilder på före och efter när det gäller tear trough. detta för våra kunder skull. Ett bra exempel är bilden på kvinnan ovan.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.