Få piggare ögon med Tear Trough

Är det något som gör att man mister sitt pigga utseende så är det mörka ringar, veck och påsar under ögonen. Många av oss har dessa mörka håligheter under ögonen som gör att du ser tröttare och mer sliten ut än vad du i själva verket är, inte minst under hösten och vintern.

 

 

Vad är Tear Trough?

”Tear trough” kallas den fördjupning eller insjunkning under ögonen som kan ge mörka skuggor, vilket gör att man ser trött och sliten ut. Därav har även själva behandlingen fått namnet Tear Trough.

 

Varför Tear Trough

Håligheter och ”mörka ringar” under ögonen gör att vi ser trötta och slita ut.  Tear trough är den perfekta behandlingen för dig som vill minimera känslan av trötta ögon och få bort mörka påsar eller ringar under ögonen.

 

Behandling av Tear Trough

Enligt lag är konsultation ett krav i Sverige och kan bokas som online- eller fysisk konsultation. Tidigast 48h efter konsultationen får injektion utföras. Konsultation kostar 500kr

För att återfå volym och spänst under ögonen så är det bästa sättet en fillersbehandling där vi injicerar just fillers (hyaluronsyra) under ögonen för att göra fåran/ihåligheten mindre. Vid en tear trough-behandling använder vi oss enbart av godkända preparat från de största och bästa varumärkena med säkerställd kvalitet (Juvedérm, Teosyal, Restylane, Belotero).

Resultatet efter en tear trough gör att huden blir slätare och finare och på så sätt ger en känsla av mindre trötta ögon. du som patient får tillbaka ett piggare och fräschare utseende, så som de flesta önskar se ut. Behandlingen av tear trough är snabb och enkel och de flesta patienter känner en stark glädje och lättnad efter då det gör mycket att ens utseende att inte uppfattas som trött och sliten. Vill du göra en Tear Trough i Göteborg så har vi på Citylaser både lång erfarenhet och ”säkra” och välkända produkter.

 

 

Krav på konsultation

Enligt de senaste riktlinjerna och lagkraven behöver vi informera dig om att alla injektionsbehandlingar kräver en obligatorisk konsultation minst 48 timmar innan själva behandlingen. Det gäller både nya kunder och för befintliga injektionskunder om det gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling. Konsultation kostar 500kr

 

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for citylaser is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Behandlingstidcirka 30 minuter
RiskerRisk för blåmärken
Konsultation500kr
Priscirka 4 000 kr (individuellt)
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista

Vanliga frågor och svar

Hur långvarigt är resultatet?

Normalt håller fillern i upp till 12 månader men det kan variera från person till person.

Gör det ont att behandla Tear Troughs?

Nej, vi upplever inte att våra kunder tycker att Tear trough är förknippat med speciellt mycket smärta.

Vad kostar det att behandla Tear trough?

En normalbehandling av tear trough med fillers under båda ögonen kostar cirka 4 000 kr men det kan variera beroende på hur djupa håligheter du har.

När ser jag resultatet av min Tear trough-behandling?

Efter en behandling av tear through så syns resultatet direkt när du går ut från kliniken. Resultatet blir oftast väldigt bra och ger en tydlig boost i det totala utseendet.

Kan alla göra en fillersbehandling av tear trough?

Ja, förutsatt att du inte har för stora fettkuddar underögonen så kan du göra denna behandling, både man och kvinna. har du grövre fettansamlingar under ögonen så kan ett kirurgiskt ingrepp vara med passande. Det bästa, om du är osäker, är att komma in på en konsultation så vi får titta på just dina förutsättningar.

Är det något jag bör tänka på efter en tear trough?

Det kan vara bra att veta är att huden runt ögonen är ett väldigt känsligt område för blåmärken och svullnad vilket gör att man bör planera sina närmaste tid efter detta. Det kanske är olämpligt att gå på fest eller liknande direkt efter denna typ av behandling. Du kan vara svullen en till ett par dagar och det finns också risk att det blir ett blåmärke.

Finns det garantier på resultatet?

Nej, det finns inga garantier på att du blir helt fri från mörka tendenser/ringar under ögat. Allt handlar om dina förutsättningar och förväntningar vilka du går igenom men vår specialistläkare under en konsultation.

Varför får jag mörka ringar/påsar under ögonen?

Det finns flera olika faktorer som påverkar den tunna huden under ögat. Ju äldre vi blir desto mer försvinner den naturliga Hyaluronsyran (som återfuktar och ger lyster) i huden. Under ögat är huden dessutom extremt tunn vilket gör att bristen på Hyaluronsyra gör att håligheterna syns mer och vi ser därför mörka ut under ögonen. Utöver arvsanlag och ålder kan den framhävda delen under ögat även bero på ex. sömnbrist, vätskebrist, järnbrist och dålig kost. Med hjälp av en Tear trough- behandling kan ringarna och det mörka försvinna vilket gör att du på så vis får piggare ögon och ett piggare utseende.

Behöver jag en konsultation?

Ja! Enligt lag är konsultation ett krav i Sverige och kan bokas som online- eller fysisk konsultation. Tidigast 48h efter konsultationen får injektion utföras. Konsultationen kostar 500kr

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.