Hårborttagning Mage och bröst

Många, oavsett kön eller könstillhörighet, är intresserade av att få bort sitt hår på magen och bröstet. Eftersom håren är grova och växer fort så blir huden oftast väldigt irriterad när du måste raka ofta. Då är laserbehandling en utmärkt behandling som gör att du slipper raka och vaxa för att hålla håret borta. Det hår som tas bort är permanent borttaget men det finns många hårsäckar kvar som ligger i vila vilket gör att det kan komma upp nya hår allt eftersom. På män börjar det produceras hår i tonåren och avtar inte förrän i vuxen ålder.

Mindre områden runt bröstvårtorna och/eller på magen krävs en konsultation för att uppskatta priset och antal behandlingar.

 

 

Att ta bort hår med laser fungerar vart som helst på kroppen, det viktigaste är att håret är mörkare än din hud i färgen. Ju större kontrasterna är mellan hud och hår desto bättre och snabbare går behandlingen. Hår som är ljusa eller gråa går inte att behandla. Röda hår är också väldigt svårbehandlade.

 

Normalt utförs behandlingarna med 4 månaders mellanrum. Det är viktigt att tänka på att raka sig före behandlingen men inte vaxa, håret ska vara kvar i hårsäcken för att uppnå ett bra resultat.

 

INNAN & EFTER BEHANDLING:

Innan behandling får du ej: Ätit antibiotika eller kortison, inte använt brun utan sol eller retinol på 1vecka, vara gravid/ammande. Du skall även vara ”ditt ljusaste jag”, ingen färg från solen/solarium.

Efter behandling samma dag får du ej basta, träna eller ta varma bad. Du ska undvika solen & komplettera med SPF i ca 2 veckor i området!

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss

raka dig cirka ett dygn före behandling med hyvel eller trimmer.

BehandlingstidCirka 30 minuter / tillfälle (beroende på omfattning)
Antal behandlingarCa 6-12 st
RiskerSvullnad och rodnad direkt efter. Om huden är solad före behandlingen kan brännskador medföra permanent pigmentering
Konsultationkostnadsfri
Pris4 000:- (hel magen och bröst) per behandling
Betalningkort, swish faktura eller delbetalning genom Medical Finance
Boka tid  Se prislista
Till denna tjänst erbjuder vi kostnadsfri konsultation

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.