vad är resurfx?

ResurFX® från Lumenis är en fraktionell laserbehandling för icke-ablativ (se nedan) hudföryngring. ResurFX® är en unik teknik där lasern går djupare än andra traditionella fraktionerade lasermaskiner utan att ge huden en synlig skada. Genom denna teknik andra kan vi behandla flera olika typer av hudtillstånd som bristningar och slapp hud till missfärgningar, åldersfläckar och ärr utan i princip någon återhämtningstid alls.

 

 

 

 

Hur fungerar ResurFX?

till skillnad från andra behandlingar med laser där det handlar om en fokuserad laserstråle fungerar ResurFX® genom att jämnt sprida ut och fördela laserenergin hudens djupare lager utan att ta bort det yttersta lagret.Lasern förångar små kolonner av vävnad på hudens yta som då stimulerar kroppens naturliga förnyelse av hudceller. Genom att på så sätt kontrollerat och riktat skada huden uppmuntras huden till att bygga mer av sitt eget kollagen som då skapar en yngre, vackrare och spänstigare hud utan praktiskt taget någon återhämtningstid alls. På grund av den lilla storleken hos ytan från ResurFX®-lasern skadas inte omgivande frisk vävnad, vilket möjliggör snabb läkning till endast det behandlade området.

 

Vad kan jag behandla med ResurFX?

  • Missfärgningar på grund av solskador eller åldrande
  • Ärr, både akne- och skadarelaterade
  • Bristningar
  • Förstorade porer
  • Ojämn eller fläckig hudton
  • Slapphet i huden

 

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss

Vid behandling av ansiktet vi vill att du är på plats 60 min före utsatt tid för bedövning

Behandlingstid30 minuter ☝🏼 + 60 minuter före behandling vid ansikte (för bedövning)
Tillbaka till vardagendirekt
Antal behandlingar3-5
Konsultationkostnadsfri
Prisfrån 1 000:- (beroende på område)
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista

Vanliga frågor och svar

Måste jag komma innan för bedövning?

ja. vi vil att du är här 60 min före utsatt tid för att bedövningen ska hinna ”ta” ordentligt.

är din tid 14:00 så vill vi att du är hos oss klockan 13:00.

Vad betyder icke-ablativ laser?

En icke ablativ laser lämnar hudytan intakt och berör endast djupare strukturer. Detta ger en kortare återhämtningsperiod och minskar risken för komplikationer. Icke ablativ laser tar alltså inte bort någon hud.

Hur många behandlingar krävs

vanligtvis krävs cirka 3-5 behandlingar med 4 veckors mellanrum.

När kan jag förvänta mig resultat?

Det slutgiltiga resultatet ser våra kunder normalt efter cirka sex månader men det kan mycket väl vara så att du ser ett betydande resultat redan efter första behandlingen.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.