HUDFÖRYNRING MED DERMAPEN

Microneedling eller mikronålning med DermaPen™ är en populär behandlingsmetod för att uppnå en hudföryngrande effekt eller lindra hudproblem som ex. akne eller ärr. Dermapen är marknadsledande med patenterad teknologi och är den första mekaniska microneedling pennan på marknaden  sedan 2010 och är fortfarande marknadsledande världen över.

 

NY OCH SPÄNSTIGARE HUD MED DERMAPEN

DermaPen är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling där 20-90 nålar penetrerar huden per sekund. Genom att på så sätt kontrollerat skada huden med massor av små, tunna nålar så stimuleras hudens tillväxtfaktorer och kollagenproduktionen ökar. Som en naturlig reaktion så vill kroppen reparera de skadade kanalerna som bildas av nålarna. I de små kanalerna som uppstår av nålarna ökar hudens upptagningsförmåga av näring och fukt vilket innebär att den nya huden som produceras är spänstigare och med mer lyster. Resultatet har alltså en kraftigt hudföryngrande effekt.

 

hudföryngring hos citylaser - genom microneedling med dermapen

 

MED DERMAPEN™ KAN VI HJÄLPA DIG MED:

 • Hudföryngring/Huduppstramning
 • Fina linjer & rynkor (även ögon)
 • Förstora porer/Oren hud
 • Acne (grad I-II), Rosacea
 • Milier, keratosis pilares
 • Hyperpigmenteringar/Melasma
 • Ärr – (acneärr, kirurgiska ärr och brännskador)
 • Hudbristningar

Bra att veta inför behandling med Microneedling med Dermapen

 • Jämfört med andra metoder (ex. fraktionerad laser, dermarollers) så har Dermapen mindre biverkningar och kortare återhämtningstid.
 • Vi kan enkelt välja behandlingens djup mellan 0,25 mm – 2,5 mm, beroende på vad som ska behandlas i huden.
 • En Dermapen-behandling kan utföras på alla hudtyper/ hudfärger.
 • Vi på Citylaser i Göteborg har lång erfarenhet av Fraktionerad laser (dermapen fast i större omfattning).
 • Huden är röd och smått irriterad ett par dagar efteråt då pennan faktiskt skapar små hål i huden.
 • Antalet behandlingar varierar. Är det bara en lättare uppfräschning av huden kan det räcka med 1-2 behandlingar, medan behandling av ärr kan gå upp mot 10 behandlingar.

 

Behandlingstid30-60 minuter
Antal behandlingar2-4
PrisFrån 1 095 per behandling
Betalningkontant, kort eller avbetalning
Boka tid  Se prislista
Som patient är du alltid välkommen in till oss på Citylaser i Göteborg för en kostnadsfri konsultation.

Vanliga frågor och svar

Gör det ont att utföra behandling med Dermapen?

Det känns men gör inte direkt ont (självklart individuellt). Det svider eller bränner lite och vi har från flera av våra kunder hört jämförelsen med att gå över ansiktet med en eltandborste.

Blir man röd eller svullen efter en behandling med Dermapen?

Dag 1 – Räkna med att du är mer eller mindre svullen och har en rödaktig ton. Hur mycket är individuellt och beror på hur aggressiv behandlingen är (hur djupt man går)

Dag 2 – En röd nyans eller rosa ton kan finna kvar, oftast jämförd med en mycket mild solbränna. Svullnad kan i vissa fall vara lite mer märkbar på den andra dagen.

Dag 3 – Huden kan fortfarande ha en liten skiftande ton, men bör nu absolut återgå till en normal färg. Svullnad avtar.

När kan man förvänta sig att se resultat?

Alla personer har individuell läkning vilket gör att resultatet blir olika för olika personer. Vi rekommenderar att man gör en serie av minst 3 behandlingar för ett önskat resultat men du kan i vissa fall se skillnad redan efter 2-7 dagar och 1 behandling.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.