Finare och jÀmnare lÀppar med fillers

Förstora, korrigera eller jÀmna ut med vÀlkÀnda Fillers

Det Àr inte nÄgon hemlighet att lÀpparna Àr en viktig del av vÄrt utseende. Vackert formade lÀppar med lagom fyllighet drar alltid till sig uppmÀrksamhet och förknippas med skönhet och ungdom. För lÀppförstoring anvÀnder vi Juvederm det största och ledande mÀrket av filers dÀr vi pÄ ett naturligt sett fyller ut dina lÀppar.

 

LÀppförstoring hos Citylaser i Göteborg

Veck och linjer kan framgÄngsrikt fyllas ut med en gel som bestÄr av hyaluronsyra. Hyaluronsyra Àr en naturlig substans som finns i stora mÀngder hos en ung person. Sol, stress och det faktum att huden Äldras gör att linjer och veck utvecklas i huden, vilket fÄr oss att se trötta och slitna ut.
Behandlingen fungerar mycket bra pÄ rynkor kring munnen. Resultatet blir ett yngre och naturligt utseende med bibehÄllen lyster i huden.

LÀppförstoring handlar inte bara om att förstora lÀpparna. Genom injektion pÄ rÀtt stÀllen sÄ kan du fÄ  fylliga och fasta lÀppar som du verkligen kan vara stolt över. Citylaser i Göteborg har kunnig personal ,stor kunskap och lÄng erfarenhet frÄn olika typer av behandlingar inom lÀppförstoring. Vi hjÀlper dig att forma dina nya lÀppar efter dina önskemÄl.

Behandlingstid30 min
RiskerSvullnad och blÄmÀrke
UndvikLĂ€ppstift, massage, varma och kalla drycker
Konsultationkostnadsfri
PrisFrÄn 2500:-
Betalningkort, swish faktura eller delbetalning genom Medical Finance
Boka tid  Se prislista

Vanliga frÄgor och svar

NÀr kan jag se resultatet pÄ mina lÀppar?

Oavsett om det Àr en lÀppkonturering eller lÀppförstoring sÄ ser du resultatet direkt efter behandlingen. det gör att du direkt kan gÄ ut ifrÄn kliniken i Göteborg med dina nya snygga lÀppar.

Vad bör jag tÀnka pÄ efter behandlingen av mina lÀppar?

– Första dagarna kan/kommer lĂ€pparna kĂ€nnas hĂ„rda och svullna men de blir snabbt mjuka, naturliga och kĂ€nns som dina egna.

– Du skall undvika att ta pĂ„ det behandlade omrĂ„det 6 timmar efter behandlingen.

– Undvik att utsĂ€tta omrĂ„det för intensiv vĂ€rme eller extrem kyla tills svullnad och rodnad lagt sig.

Är det nĂ„got jag mĂ„ste tĂ€nka pĂ„ inför min behandling med fillers i lĂ€pparna?

Du bör inte komma pÄ behandling av lÀpparna om du:

– Har en infektion, feber, sjukdomskĂ€nsla i kroppen.

– Om du har en finne eller infektion pĂ„ dina lĂ€ppar.

– Om du har pĂ„gĂ„ende Herpes i kroppen eller injektionsomrĂ„det.

– Om du Ă€r gravid eller ammar.

– Om man Ă€ter Magnecyl eller Ipren eller liknande kan man lĂ€ttare fĂ„ blĂ„mĂ€rken i injektionsomrĂ„det.

Utöver punkterna hĂ€r ovan sĂ„ Ă€r det bra att vĂ€lja dag för behandling nĂ€r du inte ska trĂ€na eller liknande samma kvĂ€ll utan kan ta det lugnt. Äter du ipren eller liknande sĂ„ Ă€r risken större för blĂ„mĂ€rken pĂ„ lĂ€pparna.

Hur lÀnge hÄller resultatet av lÀpparna i en lÀppförstoring?

Normalt brukar behandlingen med fillers i lÀppar hÄlla cirka 6-12 mÄnader. Vi rekommenderar dock att du efter första behandlingstillfÀllet gör en pÄfyllning efter ungefÀr 4 mÄnader för att uppnÄ ett Ànnu bÀttre och ett mer lÄngvarigt resultat.

O.B.S. Det finns inga garantier hur lÀnge Fillers sitter i dÄ alla kroppar Àr olika.

Hur gÄr en lÀppbehandling till steg för steg?

1 – Först gör lĂ€karen eller specialisten en bedömning av din hud och av det omrĂ„de som skall fyllas ut.

2- I vissa fall mÀrks injektionspunkterna upp i förvÀg med hjÀlp av en penna för att underlÀtta behandlinge

3- Injektionsplatserna rengörs och desinficeras med en antibakteriell lösning och bedövas med hjÀlp av is eller en bedövningskrÀm beroende pÄ patientens önskemÄl.

4- I vissa fall innehÄller injicerbara fillers lokalbedövning och i andra vÀljer behandlaren att sÀtta en sÄdan i behandlingsomrÄdet separat. Denna bedövning Àr av samma typ som anvÀnds hos tandlÀkaren.

5- SjÀlva injektionsprocessen gÄr mycket snabbt och en behandling bestÄende av en serie injektioner Àr ofta över pÄ mindre Àn 20-25 minuter.

6- Efter injektionerna tvÀttas det behandlande omrÄdet av. Vid behov erbjuds patienten en kylpÄse för att minska det tillfÀlliga obehaget/den svidande kÀnslan som ibland uppkommer alldeles efter injektionerna. Patienten kan lÀgga pÄ makeup efter 4 timmar men skall undvika att utsÀtta injektionsomrÄdet för tryck.

7- Resultaten av en behandling med en vÀvnadsfiller syns nÀstan direkt efter behandlingen. Ibland syns Àven en mindre svullnad och lite blÄmÀrken i det behandlande omrÄdet.

8- Patienten kan normalt sett ÄtergÄ till sitt arbete och sina normala rutiner omedelbart efter ingreppet.

Vi anvÀnder cookies för att förbÀttra din anvÀndarupplevelse. Genom att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats godkÀnner du vÄr hantering av personuppgifter och anvÀndning av cookies.