Läppförstoring med läppFillers

Läppfillers, lip fillers, läppförstoring, läppkonturering. kärt barn har många namn men syftet är detsamma. Att fylla ut, skapa mer volym och jämna till läpparna med hjälp av fillers.

 

Det är inte någon hemlighet att läpparna är en viktig del av vårt utseende. Vackert, jämt formade läppar med lagom fyllighet drar alltid till sig uppmärksamhet och förknippas med skönhet och ungdom. Läppar är en klassisk och viktig del av vårt utseende och skönhet. Naturliga och fylliga läppar med en harmonisk form blir ofta uppmärksammade och förknippas vanligtvis med skönhet, ungdom samt kvinnlighet

 

Varför läppförstoring?

 

I dag kan man med så kallad fillers skapa fylligare större läppar som samtidigt ser naturliga ut. Många som önskar göra en läppförstoring har smala eller tunna läppar redan från början alternativt har man mist volym och fasthet i sina läppar med åren. Att med hjälp av fillers ändra utseende eller bygga volym i läpparna är idag både vanligt och mer accepterat än tidigare.

 

I takt med att vi blir äldre så tappar läpparna sin spänst och form vilket i många fall kan få oss att se trötta ut. Alla har vi mer eller mindre asymmetri i våra läppar och det kan vi alltså korrigera med hjälp av att injicera Fillers (Hyaluronsyra) i läpparna som är en helt naturlig Gel. Resultatet blir ett yngre och naturligt utseende med bibehållen lyster i huden.

 

Varför läppförstoring hos oss på Citylaser

 

Funderar du på läppförstoring i göteborg så vågar vi säga att vi rätt ställe. Att fylla ut och jämna till sina läppar genom en läppförstoring är en väldigt populär behandling hos oss på Citylaser. Vi hjälper dig att behålla ett naturligt utseende med ett fylligt resultat.

 

Vi erbjuder läppfillers med enbart godkända preparat från de största och bästa varumärkena med säkerställd kvalitet (Juvedérm, Teosyal, Restylane, Belotero). Det, tillsammans med våra duktiga och erfarna injektionsspecialister (leg. sjuksköterskor och läkare) gör oss till ett tryggt val för din läppförstoring. Alla är Certifierade av Estetiska Injektionsrådet. Din behandlare kommer under konsultationen att identifiera rätt behandlingar för dig. Ni kommer att diskutera hur de olika produkterna kan användas för att uppnå just dina mål; fräscha upp ditt utseende, förbättra din profil eller forma dina drag.

 

Vi på Citylaser strävar alltid efter ett naturligt resultat vid en läppförstoring.

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
Behandlingstid30 min
RiskerSvullnad och blåmärke
UndvikLäppstift, massage, varma och kalla drycker
Konsultationkostnadsfri
PrisFrån 2500:-
Betalningkort, swish faktura eller delbetalning genom Medical Finance
Boka tid  Se prislista

Vanliga frågor och svar

När kan jag se resultatet på mina läppar?

Oavsett om det är en läppkonturering eller läppförstoring så ser du resultatet direkt efter behandlingen. det gör att du direkt kan gå ut ifrån kliniken i Göteborg med dina nya snygga läppar.

Vad bör jag tänka på efter behandlingen av mina läppar?

– Första dagarna kan/kommer läpparna kännas hårda och svullna men de blir snabbt mjuka, naturliga och känns som dina egna.

– Du skall undvika att ta på det behandlade området 6 timmar efter behandlingen.

– Undvik att utsätta området för intensiv värme eller extrem kyla tills svullnad och rodnad lagt sig.

Är det något jag måste tänka på inför min behandling med fillers i läpparna?

Du bör inte komma på behandling av läpparna om du:

– Har en infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen.

– Om du har en finne eller infektion på dina läppar.

– Om du har pågående Herpes i kroppen eller injektionsområdet.

– Om du är gravid eller ammar.

– Om man äter Magnecyl eller Ipren eller liknande kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet.

Utöver punkterna här ovan så är det bra att välja dag för behandling när du inte ska träna eller liknande samma kväll utan kan ta det lugnt. Äter du ipren eller liknande så är risken större för blåmärken på läpparna.

Hur länge håller resultatet av läpparna i en läppförstoring?

Normalt brukar behandlingen med fillers i läppar hålla cirka 6-12 månader. Vi rekommenderar dock att du efter första behandlingstillfället gör en påfyllning efter ungefär 4 månader för att uppnå ett ännu bättre och ett mer långvarigt resultat.

O.B.S. Det finns inga garantier hur länge Fillers sitter i då alla kroppar är olika.

Hur går en läppförstoring till steg för steg?

1 – Först gör läkaren eller specialisten en bedömning av din hud och av det område som skall fyllas ut.

2- I vissa fall märks injektionspunkterna upp i förväg med hjälp av en penna för att underlätta behandlinge

3- Injektionsplatserna rengörs och desinficeras med en antibakteriell lösning och bedövas med hjälp av is eller en bedövningskräm beroende på patientens önskemål.

4- I vissa fall innehåller injicerbara fillers lokalbedövning och i andra väljer behandlaren att sätta en sådan i behandlingsområdet separat. Denna bedövning är av samma typ som används hos tandläkaren.

5- Själva injektionsprocessen går mycket snabbt och en behandling bestående av en serie injektioner är ofta över på mindre än 20-25 minuter.

6- Efter injektionerna tvättas det behandlande området av. Vid behov erbjuds patienten en kylpåse för att minska det tillfälliga obehaget/den svidande känslan som ibland uppkommer alldeles efter injektionerna. Patienten kan lägga på makeup efter 4 timmar men skall undvika att utsätta injektionsområdet för tryck.

7- Resultaten av en behandling med en vävnadsfiller syns nästan direkt efter behandlingen. Ibland syns även en mindre svullnad och lite blåmärken i det behandlande området.

8- Patienten kan normalt sett återgå till sitt arbete och sina normala rutiner omedelbart efter ingreppet.

Kan jag göra en läppförstoring när jag är gravid?

Nej, inte hos oss på Citylaser. Vi erbjuder inte behandling på gravida.

Hur mycket Fillers behövs vid läppförstoring?

Hur mycket Fillers som krävs är väldigt svårt att svara på. Det avgörs helt efter vilket område du önskar fylla? Ska du göra en ”större” läppförstoring brukar vi använda 1 ml, men räcker det med en ”mindre” förstoring kan det bli ett bra resultat med 0,5 ml.

Vad påverkar läpparnas utseende?

Det finns flera faktorer som avgör hur våra läppar ser ut där den starkaste helt enkelt är att vi åldras. I samband med att vi blir äldre så tappar vi spänst och form. Utöver ålder så påverkar faktorer som genetik, kost, stress, UV-ljus, hälsa och rökning.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.