Finare och jämnare läppar med fillers

Förstora, korrigera eller jämna ut med välkända Fillers

Det är inte någon hemlighet att läpparna är en viktig del av vårt utseende. Vackert formade läppar med lagom fyllighet drar alltid till sig uppmärksamhet och förknippas med skönhet och ungdom. För läppförstoring använder vi Juvederm det största och ledande märket av filers där vi på ett naturligt sett fyller ut dina läppar.

 

Läppförstoring hos Citylaser i Göteborg

Veck och linjer kan framgångsrikt fyllas ut med en gel som består av hyaluronsyra. Hyaluronsyra är en naturlig substans som finns i stora mängder hos en ung person. Sol, stress och det faktum att huden åldras gör att linjer och veck utvecklas i huden, vilket får oss att se trötta och slitna ut.
Behandlingen fungerar mycket bra på rynkor kring munnen. Resultatet blir ett yngre och naturligt utseende med bibehållen lyster i huden.

Läppförstoring handlar inte bara om att förstora läpparna. Genom injektion på rätt ställen så kan du få  fylliga och fasta läppar som du verkligen kan vara stolt över. Citylaser i Göteborg har kunnig personal ,stor kunskap och lång erfarenhet från olika typer av behandlingar inom läppförstoring. Vi hjälper dig att forma dina nya läppar efter dina önskemål.

Behandlingstid30 min
RiskerSvullnad och blåmärke
UndvikLäppstift, massage, varma och kalla drycker
Konsultationkostnadsfri
PrisFrån 2500:-
Betalningkort, swish faktura eller delbetalning genom Medical Finance
Boka tid  Se prislista

Vanliga frågor och svar

När kan jag se resultatet på mina läppar?

Oavsett om det är en läppkonturering eller läppförstoring så ser du resultatet direkt efter behandlingen. det gör att du direkt kan gå ut ifrån kliniken i Göteborg med dina nya snygga läppar.

Vad bör jag tänka på efter behandlingen av mina läppar?

– Första dagarna kan/kommer läpparna kännas hårda och svullna men de blir snabbt mjuka, naturliga och känns som dina egna.

– Du skall undvika att ta på det behandlade området 6 timmar efter behandlingen.

– Undvik att utsätta området för intensiv värme eller extrem kyla tills svullnad och rodnad lagt sig.

Är det något jag måste tänka på inför min behandling med fillers i läpparna?

Du bör inte komma på behandling av läpparna om du:

– Har en infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen.

– Om du har en finne eller infektion på dina läppar.

– Om du har pågående Herpes i kroppen eller injektionsområdet.

– Om du är gravid eller ammar.

– Om man äter Magnecyl eller Ipren eller liknande kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet.

Utöver punkterna här ovan så är det bra att välja dag för behandling när du inte ska träna eller liknande samma kväll utan kan ta det lugnt. Äter du ipren eller liknande så är risken större för blåmärken på läpparna.

Hur länge håller resultatet av läpparna i en läppförstoring?

Normalt brukar behandlingen med fillers i läppar hålla cirka 6-12 månader. Vi rekommenderar dock att du efter första behandlingstillfället gör en påfyllning efter ungefär 4 månader för att uppnå ett ännu bättre och ett mer långvarigt resultat.

O.B.S. Det finns inga garantier hur länge Fillers sitter i då alla kroppar är olika.

Hur går en läppbehandling till steg för steg?

1 – Först gör läkaren eller specialisten en bedömning av din hud och av det område som skall fyllas ut.

2- I vissa fall märks injektionspunkterna upp i förväg med hjälp av en penna för att underlätta behandlinge

3- Injektionsplatserna rengörs och desinficeras med en antibakteriell lösning och bedövas med hjälp av is eller en bedövningskräm beroende på patientens önskemål.

4- I vissa fall innehåller injicerbara fillers lokalbedövning och i andra väljer behandlaren att sätta en sådan i behandlingsområdet separat. Denna bedövning är av samma typ som används hos tandläkaren.

5- Själva injektionsprocessen går mycket snabbt och en behandling bestående av en serie injektioner är ofta över på mindre än 20-25 minuter.

6- Efter injektionerna tvättas det behandlande området av. Vid behov erbjuds patienten en kylpåse för att minska det tillfälliga obehaget/den svidande känslan som ibland uppkommer alldeles efter injektionerna. Patienten kan lägga på makeup efter 4 timmar men skall undvika att utsätta injektionsområdet för tryck.

7- Resultaten av en behandling med en vävnadsfiller syns nästan direkt efter behandlingen. Ibland syns även en mindre svullnad och lite blåmärken i det behandlande området.

8- Patienten kan normalt sett återgå till sitt arbete och sina normala rutiner omedelbart efter ingreppet.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.