Hårborttagning underliv

På både kvinnor och män går det att ta bort hår överallt laserljuset är helt ofarlig och kan inte påverka våra könsorgan negativt. I dessa regioner är det mycket individuellt hur mycket hår man vill ta bort och där av varierar även priset. Vid rakning och vaxning blir oftast huden röd och irriterad, även om det blir en väldigt bra behandling så syns alltid hårsäckar som små prickar i huden. Med laser så dör hela hårsäcken vilket gör att huden blir helt slät utan prickar. Vi kan bara ta bort hårsäckar med hår i så det finns alltid möjlighet att det dyker upp några nya hår varje år även efter behandlingen vilket inte brukat vara några problem att plocka bort eller komma in och göra en behandling för att få bort.

 
Att ta bort hår med laser fungerar vart som helst på kroppen, det viktigaste är att håret är mörkare än din hud i färgen. Ju större kontrasterna är mellan hud och hår desto bättre och snabbare går behandlingen. Hår som är ljusa eller gråa går inte att behandla. Röda hår är också väldigt svårbehandlade.

Normalt utförs behandlingarna för underliv med cirka 4 månaders mellanrum, dettaför att håret växer i olika faser. Det är viktigt att tänka på att raka sig före behandlingen men inte vaxa, håret ska vara kvar i hårsäcken för att uppnå ett bra resultat.

Läs mer och boka behandling

Behandlingstid30-60 minuter / tillfälle (beroende på omfattning)
Antal behandlingarCa 6-12 st
RiskerSvullnad och rodnad direkt efter. Om huden är solad före behandlingen kan brännskador medföra permanent pigmentering
PrisFrån 2 000 kr
Boka tid   Se prislista
Som patient är du alltid välkommen in till oss på Citylaser i Göteborg för en kostnadsfri konsultation.