Hudföryngring med Fraktionerad (CO2) laser

Den Fraktionerade CO2-lasern passar den som vill få bort pigment, ärrvävnad eller vill föryngra huden och få en uppstramning och fin lyster. En fantastisk metod som har blivit enormt populär.

Behandling med Fraktionerad Laser

En behandling börjar med att vi lägger bedövningskräm som stryks på ca en timme före behandlingen. Det gör att området bedövas och du känner därför ingen smärta alls. Lasern gör sedan små hål i huden och när huden läker ut på nytt så bildas ny hud. Den nya huden  har både ökad spänst och och ökat kollagen vilket leder till en ny föryngrad hud.

Efter behandling med fraktionerad laser

Efter laserbehandlingen kommer det att hetta i huden vilket är precis om det ska. När du lämnar kliniken så skickar vi med dig ett hudvårdskit hem från ZO Skin Health (värde 1195:-) som hjälper huden att läka på bästa sätt.

Dagen efter behandlingen kommer huden vara prickig av små skorpor, det går inte att sminka sig utan vi rekommenderar att du är hemma några dagar tills huden har fått ta igen sig.

 

Kontakta citylaser i Göteborg för en kostnadsfri rådgivning eller boka en tid.

 

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
Behandlingstid30 min
På kliniken1 1/2 timme
Anestesibedövningskräm
Tillbaka till vardagenefter 4 dagar
Sport/träningefter 4 dagar
EfterbehandlingVi skickar med en passande kräm för hemma vård
Undviksol och solarium i 6 månader
Boka tid  Se prislista
Till denna tjänst erbjuder vi kostnadsfri konsultation

Efter laserbehandlingen kommer det att hetta i huden, vi skickar med dig ett huvårdskit hem från ZO skin health som hjälper huden att läka på bästa sätt.

 

Dagen efter behandlingen kommer huden vara prickig av små skorpor, det går inte att sminka sig utan vi rekommenderar att du är hemma några dagar tills huden har fått ta igen sig.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.