Fraktionerad CO2 laser

Fraktionerad CO2-laser – ansiktslyft utan kirurgi.

Den Fraktionerade CO2-lasern passar den som vill få bort pigment, ärrvävnad eller vill föryngra huden och få en uppstramning och fin lyster. En fantastisk metod som har blivit enormt populär.

Behandling med Fraktionerad Laser

En behandling börjar med att vi lägger bedövningskräm som stryks på ca en timme före behandlingen. Det gör att området bedövas och du känner därför ingen smärta alls. Lasern gör sedan små hål i huden och när huden läker ut på nytt så bildas ny hud. Den nya huden  har både ökad spänst och och ökat kollagen vilket leder till en ny föryngrad hud.

Efter Behandlingen

Efter laserbehandlingen hettar det i huden och då smörjer vi dig med Aloevera som du även får med dig hem. Du får även en kräm som du ska smörja dig med dagen därpå. Då kommer det inte längre hetta i huden men däremot är huden röd och kan fjälla i några dagar. Det brukar ha lugnat sig cirka 4 dagar efter behandlingen och du är nu redo att gå till jobbet igen.

 

Kontakta citylaser i Göteborg för en kostnadsfri rådgivning eller boka en tid.

Behandlingstid30 min
På kliniken1 1/2 timme
Anestesibedövningskräm
Tillbaka till vardagenefter 4 dagar
Sport/träningefter 4 dagar
EfterbehandlingVi skickar med en passande kräm för hemma vård
Undviksol och solarium i 6 månader
Boka tid  Se prislista
Till denna behandling erbjuder vi kostnadsfri konsultation!

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.