Hudföryngring med Fraktionerad (CO2) laser

Den Fraktionerade CO2-lasern passar den som vill få bort pigment, ärrvävnad eller vill föryngra huden och få en uppstramning och fin lyster. En fantastisk metod som har blivit enormt populär.

Behandling med Fraktionerad Laser

En behandling börjar med att vi lägger bedövningskräm som stryks på ca en timme före behandlingen. Det gör att området bedövas och du känner därför ingen smärta alls. Lasern gör sedan små hål i huden och när huden läker ut på nytt så bildas ny hud. Den nya huden  har både ökad spänst och och ökat kollagen vilket leder till en ny föryngrad hud.

 

Du kan välja om du vill behandla delar av ansiktet eller större partier. Vi har valt att ha med några av våra vanligaste områden som bokningsbara på vår sida ”priser” men hittar du inte de området du vill behandla så kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig att boka tid och för att få rätt prisuppgift. 

 

Efter behandling med fraktionerad laser

Efter laserbehandlingen kommer det att hetta i huden vilket är precis om det ska. När du lämnar kliniken så skickar vi med dig hudvård hem som hjälper huden att läka på bästa sätt.

Dagen efter behandlingen kommer huden vara prickig av små skorpor, det går inte att sminka sig utan vi rekommenderar att du är hemma några dagar tills huden har fått ta igen sig.

 

Kontakta citylaser i Göteborg för en kostnadsfri rådgivning eller boka en tid.

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss

Vid behandling av ansiktet vill vi att du är på plats 60 min före utsatt tid för bedövning

Behandlingstid30 minuter + 60 minuter före behandling vid ansikte (för bedövning)
På kliniken1 1/2 timme
Anestesibedövningskräm
Tillbaka till vardagenefter 4 dagar
Sport/träningefter 4 dagar
EfterbehandlingVi skickar med en passande kräm för hemma vård
Undviksol och solarium i 6 månader
Boka tid  Se prislista
Till denna tjänst erbjuder vi kostnadsfri konsultation

Efter laserbehandlingen kommer det att hetta i huden, vi skickar med dig huvård hem från ZO skin health som hjälper huden att läka på bästa sätt.

 

Dagen efter behandlingen kommer huden vara prickig av små skorpor, det går inte att sminka sig utan vi rekommenderar att du är hemma några dagar tills huden har fått ta igen sig.

Vanliga frågor och svar

Måste jag komma innan för bedövning?

Ja, vi vill att du är här 60 min före utsatt tid för att bedövningen ska hinna ”ta” ordentligt.

är din tid 14:00 så vill vi att du är hos oss klockan 13:00.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.