Hudföryngring med Fraktionerad (CO2) laser

Den Fraktionerade CO2-lasern passar den som vill få bort pigment, ärrvävnad eller vill föryngra huden och få en uppstramning och fin lyster. En fantastisk metod för hudslipning som har blivit enormt populär.

Behandling med Fraktionerad Laser

En behandling börjar med att vi lägger bedövningskräm som stryks på ca en timme före behandlingen. Det gör att området bedövas och du känner därför ingen smärta alls. Lasern gör sedan små hål i huden (vi skadar ca 20% av vävnaden) och när huden läker ut på nytt så bildas ny hud. Den nya huden har både ökad spänst och och ökat kollagen vilket leder till en ny föryngrad hud. 1 behandling brukar räknas som en uppfräschning men om du är ute efter en större förbättring av din hudstruktur, ärr eller liknande rekommenderar vi 2-4 behandlingar med 6 veckors mellanrum. 100% läkningen tar upp till 6 månader.

 

Du kan välja om du vill behandla delar av ansiktet eller större partier. Vi har valt att ha med några av våra vanligaste områden som bokningsbara på vår sida ”priser” men hittar du inte de området du vill behandla så kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig att boka tid och för att få rätt prisuppgift. 

 

Efter behandling med fraktionerad laser

Efter laserbehandlingen kommer det att hetta i huden vilket är precis om det ska. När du lämnar kliniken så skickar vi med dig hudvård hem som hjälper huden att läka på bästa sätt. Dag 1-3 är värst i svullnad. Dag 4-14 är man som torrast då hudytan är i full läkning och skorporna skall släppa huden naturligt och vi rekommenderar ej att man peelar/stressar bort skorporna då det ökar ärr-risken.

Eftersom huden kommer vara svullen i början och sedan prickig av små skorpor, det går inte att sminka sig utan vi rekommenderar att du planerar ditt liv i upp till 2 veckor tills huden har fått ta igen sig. Ditt mående kommer inte vara påverkat men du måste fundera på hur mycket just Du bryr dig om att man ser att du gjort en behandling då det syns i en dryg vecka. Kan du/Vill du gå till jobbet med skorpor i ansiktet? Bör du jobba hemifrån? Ta ledigt?

 

Kontakta citylaser i Göteborg för en kostnadsfri rådgivning eller boka en tid.

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss

Vid behandling av ansiktet vill vi att du är på plats 60 min före utsatt tid för bedövning

Behandlingstid30 minuter + 60 minuter före behandling vid ansikte (för bedövning)
HemmavårdMild hudvård rekommenderas
På klinikenca 1 1/2 timme
Anestesibedövningskräm
Tillbaka till vardagenefter 4 dagar men med skorpor i ansiktet
Sport/träninglågintensiv efter 4 dagar, annars ca 2 veckor
Badundvik i 2 veckor
Antal behandlingar1-4
Riskerärr, pigmenteringar
EfterbehandlingVi skickar med en passande kräm för hemma vård
Undviksol och solarium i 6 månader
KonsultationRekommenderas
Prisfrån 1500kr (beroende på område)
BetalningKort / Swish/ SVEA
Boka tid  Se prislista
Till denna tjänst erbjuder vi kostnadsfri konsultation

Efter laserbehandlingen kommer det att hetta i huden, vi skickar med dig huvård hem från ZO skin health som hjälper huden att läka på bästa sätt.

 

Vanliga frågor och svar

Måste jag komma innan för bedövning?

Ja, vi vill att du är här 60 min före utsatt tid för att bedövningen ska hinna ”ta” ordentligt.

är din tid 14:00 så vill vi att du är hos oss klockan 13:00.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.