Hårborttagning av armar

Att ha mörka hår på armarna kan vara besvärande för så väl män som kvinnor. Rakning medför oftast ett stickigt resultat där de rakade håret syns som en liten prick. Vill du bli av med detta så kan du med ett smidigt sätt ta bort håret med laser och få lena fina armar.

 

 

Håret på armarna är inga problem att ta bort så länge det är mörka. De kraftiga håren försvinner fortast och lättast. Du väljer själv vilken del av armen som du vill behandla och de priser vi har på sidan är ett ca pris för att du ska få en uppfattning om vad det kan tänkas bli.

 

 

Att ta bort hår med laser fungerar vart som helst på kroppen, det viktigaste är att håret är mörkare än din hud i färgen. Ju större kontrasterna är mellan hud och hår desto bättre och snabbare går behandlingen. Hår som är ljusa eller gråa går inte att behandla. Röda hår är också väldigt svårbehandlade.

 

 

Normalt utförs behandlingarna med 4 månaders mellanrum. Det är viktigt att tänka på att raka sig före behandlingen men inte vaxa, håret ska vara kvar i hårsäcken för att uppnå ett bra resultat.

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
Behandlingstid30 minuter
Antal behandlingarCa 5-8 st
RiskerSvullnad och rodnad direkt efter. Om huden är solad före behandlingen kan brännskador medföra permanent pigmentering
Konsultationkostnadsfri
PrisHalva armar: 2 500 kr, hela armar: 4 000kr
Betalningkort, swish faktura eller delbetalning genom Medical Finance
Boka tid  Se prislista

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.