Födelsemärken

Är du orolig över dina bruna Födelsemärken?

Vill du ta bort oönskade födelsemärken eller leverfläckar så rekommenderar vi att du först besöker din vårdcentral. Där kan de hjälpa dig att avlägsna födelsemärket eller remittera dig vidare till hudmottagningen för ytterligare bedömning. Då det är kostnadsfritt att ta bort dessa födelsemärken på vårdcentralen så rekommenderar vi det i första hand.

Behöver du ta bort födelsemärken eller leverfläckar som ändrat karaktär, blödigt eller uppmärksammats av annan anledning måste detta alltid skyndsamt opereras bort. Samtliga bruna hudförändringar skickas sedan för analys.

Boka behandling

 

Vi hjälper dig gärna med att ta bort de födelsemärken som du önskar ta bort av rent kosmetisk skäl och dessa märken tar vi bort med laser. När vi tar bort märken med laser så finns det alltid en risk att det blir ärr eller att märket kommer tillbaks igen. Kommer märket tillbaka igen så korrigerar vi detta gratis. Vill du så opererar vi även bort de märken som behövs analyseras. Hos Citylaser i Göteborg använder vi ackrediterade laboratorier och svaren anländer mycket snabbt. På kliniken fokuserar vi alltid på goda kosmetiska resultat, därför använder vi alltid den mildaste och säkraste behandlingen för din skull. Våra patienter ska känna sig trygga med oss och metoden i sig när det är dags att ta bort födelsemärken.

Läs mer på Aleris.se (öppnas i ny sida)

Läs mer om olika märken här: Märken & Prickar

INFÖR din behandling rekommenderar vi att du inte är solbrun i huden (ökad risk för hypopigmenteringar) utan är så nära din naturliga hudfärg som möjligt för snyggast möjliga slutresultat.
Du bör inte heller äta blodförtunnande läkemedel då huden lämnas med en öppen skorpa.

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
Behandlingstid15-30 minuter
På kliniken15-30 minuter
Tillbaka till vardagendirekt
Antal behandlingarNormalt krävs bara en laserbehandling
RiskerÄrr och pigmentering
EfterbehandlingPilla inte bort skorpan, låt den lossna av sig själv
Undviksol och/eller UV-ljus på behandlat område i 6 månader
Pris1000 :- OBS (per märke)
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista
Till denna tjänst erbjuder vi kostnadsfri konsultation