Hudvård

Vi på Citylaser har valt att jobba med det vi tycker är det bästa märket på marknaden;ZO Skin Health.
ZO Skin Health ger oss möjligheten att ge dig som kund effektiva hudvårdsprogram med kraftfulla resultat där målet är lämpliga och hållbara lösningar för att få en frisk hud genom hela livet.

ZO® Skin Health by Dr. Obagi – Lösningen för en friskare hud

För över 35 år sedan etablerade Dr. Zein Obagi konceptet «hudhälsa» och utvecklade samtidigt behandlingar och krämprogram som bidrog till att skapa en frisk hud. Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi vidareutvecklat sitt arbete och etablerat nästa generation av terapeutiska krämer och behandlingar.

Avancerade lösningar för hudhälsa

Dr. Obagi har tillsammans med ZO Skin Health, Inc. utvecklat ett spektrum av terapeutiska behandlingar som kan användas oberoende av hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har dessa produkter och protokoll optimerats för att täcka dina behov av god hudhälsa.

 

Filosofin för Obagi är:

  • Förbättra hudens tolerans, styrka och cellförnyelse
  • Reparera skadat DNA
  • Minimera risker för hyperpigmentering
  • Stabilisera melanocyterna
  • Exfoliera döda hudceller
  • Aktivera cellförnyelsen
  • Slät och jämna till hudstrukturen
  • Öka spänst och fasthet

 

 

ZO Skin Health- för alla som vill ha en effektiv hudvård och en frisk hud. Du kommer känna skillnaden väldigt fort. Vi kombinerar ihop ett sätt med produkter för  som passar dig och din hud. Huden ser olika ut från person till person så det krävs alltid en konsultation för att uppnå ett perfekt resultat.

Du är givetvis välkommen att handla online och då gör du det här i webshopen: https://zoskinhealth.no/sv/?ref=citylaser

 

 

 

 

Behandlingar du kan göra i ZO Skin Health:

  • Zo ossential stimulation peel-En effektiv peel som accelererar processerna för cellförnyelsen, dämpar mörka fläckar, stimulerar kollagenproduktionen och förbereder de elastiska fibrerna.Rekommenderas att göra en kur med 3-5 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum, beroende på utgångsläge och patientens hud. För bästa resultat kombineras peelen med skräddarsytt hemmavårdsprogram.
  • Radical night repair – Du kan med Radical night repair göra en kraftig egen behandling hemma. Du kommer att bli röd och flaga men efter ca 10 dagar är huden helt fantastisk. Lystern är helt otrolig! Perfekt inför en stor fest då man vill se extra fräsch ut.

 

 

 

 

 

 

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
Behandlingstid40min
Antal behandlingarkur 3-5 med 3-4 veckors mellanrum
Undviksol
Konsultationkostnadsfri
Pris1440:-
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.