FÅ TILLBAKA DITT SEXLIV GENOM SLIDFÖRSNÄVNING

Slidförsnävning är en operation som återskapar ditt underliv så det blir som före barnafödandet.

 

Vid en förlossning kan skador på de muskler vi har i slidöppningen bli så skadade att de mister sin funktion. Kvinnor behöver i hela sitt liv jobba med knipövningar för att hålla denna muskel igång och efter en förlossning är den alltid i lite dålig kondition men ska snabbt kunna bli så pass bra att man kan knipa ordentligt igen.

 

De som har fått en stor skada ska alltid söka sig till sin gynekolog för en bedömning. Olika landsting har olika regler för vad som kan remitteras och vad du själv får bekosta. Kolla även din försäkring vissa täcker dessa skador. Till oss kommer du om du har en försäkring som täcker dina kostnader eller om du bekostar operationen själv.

 

Citylaser - vi är specialister på intimkirugi

 

Hur går operationen till?

En timme före ingreppet intas smärtstillande medicin, så kallad premedicinering. Själva ingreppet utförs i lokalbedövning tillsammans med avslappnande medel.
Vid operationen tas en trekantsformad bit av bakre slidväggen bort. Därefter utförs en förstärkning av bäckenbottenmuskulaturen. Slutligen sys slemhinnan ihop. Du ligger kvar och vilar på kliniken i ca två timmar innan du får gå hem.
En viss smärta kan förekomma under några dagar efter ingreppet men du får smärtstillande med dig hem. Vanlig hygien med tvål och vatten rekommenderas. Sjukskrivning i avlastande syfte kan bli aktuell. Samlivet kan återupptas efter sex veckor.

OperationstidCa 1.5 timme
På klinikenCa 6 timmar
AnestesiLokalbedövning och sedering
Tillbaka till vardagenCa 4 dagar
SamlagEfter 6 veckor
BadEfter 6 veckor
RiskerÄrr, blödning, asymmetri
Konsultation500:-
Pris30 000 kr
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.