FÅ TILLBAKA DITT SEXLIV – GÖR EN SLIDFÖRSNÄVNING

Slidförsnävning är en operation och ett ingrepp som återskapar ditt underliv så det blir mer som det var innan du födde barn.

 

Vid en förlossning kan skador på de muskler vi har i slidöppningen bli så skadade att de mister sin funktion. Kvinnor behöver i hela sitt liv jobba med knipövningar för att hålla denna muskel igång och efter en förlossning är den alltid i lite dålig kondition men ska snabbt kunna bli så pass bra att man kan knipa ordentligt igen.

 

De som har fått en stor skada ska alltid söka sig till sin gynekolog för en bedömning. Olika landsting har olika regler för vad som kan remitteras och vad du själv får bekosta. Kolla även din försäkring vissa täcker dessa skador. Till oss kommer du om du har en försäkring som täcker dina kostnader eller om du bekostar operationen själv.

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for citylaser is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

En timme före ingreppet intas smärtstillande medicin, så kallad premedicinering. Själva ingreppet utförs sedan under lokalbedövning tillsammans med avslappnande medel. detta gör att du inte kommer känna något alls.

OperationstidCa 1.5 timme
På klinikenCa 3 timmar
AnestesiLokalbedövning och sedering
Tillbaka till vardagenCa 4 dagar
SamlagEfter 6 veckor
BadEfter 6 veckor
RiskerÄrr/läkningsdefekt, blödning, asymmetri
Konsultation500:-
Pris40 000 kr
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista
  • Du ligger kvar och vilar på kliniken i ca 1-2 timmar innan du får gå hem.

 

  • En viss smärta kan förekomma under några dagar efter ingreppet men du får smärtstillande med dig hem.

 

  • Vanlig hygien med tvål och vatten rekommenderas.

 

  • Sjukskrivning i avlastande syfte kan bli aktuell. Samlivet och sport kan återupptas efter sex veckor.

Vanliga frågor och svar

Hur går en konsultation till?

Under en konsultationen går vi genom problemtiken du upplever och hur du själv upplever situationen. Är det enbart ett estetiskt besvär eller även fysiska besvär, eller båda?

Vi går tillsammans igenom dina möjligheter, förutsättningar och begränsningar. Därefter går vi igenom operationen och vilka risker och komplikationer som kan uppstå så du är medveten om det innan själva slidförsnävningen.

Många av våra kunder känner sig lite stressade i början och även generade när vi träffas med det brukar släppa snabbt. Då brukar jag förklara att patienten är långt ifrån ensam med sitt problem och att vi på Citylaser utför Slidförsnävningar regelbundet och rutinmässigt på 100-tals patienter vare år.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.