Hudflikar, vårtor & övriga prickar

Ibland kan man besväras av oönskade och missprydande vårtor, prickar eller hudflikar. Citylaser i Göteborg har möjligheten att med hjälpa dig med detta. Skaftade hudflikar och vårtor som är ofarliga kan behandlas med laser efter noggrann läkarbedömning.

Om behandlingen

Vi tar bort din hudflik eller vårta med koldioxid laser som så gott som helt smärtfritt bränner bort hudskikt för hudskikt tills den är borta. Eftersom huden inte blir skadad på djupet vilket den blir vid operation så läker huden väldigt fort och det blir oftast inget ärr alls kvar efter läkning. Men detta är ingenting som vi kan garantera. Vi använder lokalbedövning när vi tar bort hudflikar vilket gör att du inte känner något alls av själva laserbehandlingen. Du behöver heller inget plåster efter behandlingen eftersom en bränd hinna ligger som skydd för bakterier.

Det finns dock inga garantier att det inte blir ärr efter behandlingen eller att din prick, ditt märke eller din fläck inte kommer tillbaka. Men som en kundservice när vi tar bort hudflikar och märken får du komma på ett kostnadsfritt återbesök om märket kommit tillbaka. Detta gäller dock inte för kärl, xantelasma eller vårtor då dessa nyproduceras av kroppen av olika anledningar och faktorer. läs mer om varje enskilt märke här.

 

Vi använder lokalbedövning när vi tar bort hudflikar vilket gör att du inte känner något alls av själva laserbehandlingen. Du behöver heller inget plåster efter behandlingen eftersom en bränd hinna ligger som skydd för bakterier.

 

Kontakta oss om du har några frågor om våra metoder eller din flik eller vårta.

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
Behandlingstid30 min
AnestesiLokalbedövning
Tillbaka till vardagenDirekt
Bad1 vecka
Antal behandlingar1 st
RiskerÄrr och pigmentering
Undvikdirekt solexponering kommande 6 månader
Konsultationkostnadsfri
Pris1000:- OBS (per märke)
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista
Till denna tjänst erbjuder vi kostnadsfri konsultation

Vanliga frågor och svar

Gör det ont ta bort ett märke med laser?

Nej, vi använder lokalbedövning så behandlingen känns inte alls.

Hur många märken/prickar kan jag ta bort?

Vi tar bort max 5 stycken märke per behandlingstillfälle. Detta för att kroppen ska läka så bra och fint som möjligt.

Vad kostar det att ta bort flera märken?

1 märke kostar 1 000:-
2 och 3 märken kostar 2 000:-
4 och 5 märken kostar 3 000:-

har du fler märken än 5 stycken rekommenderar vi att du kommer in till oss på en konsultation.

Jag har massa röda prickar på kroppen, går de att ta bort?

Dessa märken är små kärlnystan och det du ser är blod. Vi tar bort dessa med ND Yag-laser. Det gör inte ont. Efter behandlingen är dina märken lite mörka i färgen på grund av att blodet har koagulerat. Dessa mörka märken trillar av efter cirka en vecka.

Jag har xantelasma, hur kan ni hjälpa mig?

Vi tar bort xantelasma med hjälp av koldioxid-laser. vanligtvis räcker det med 1 behandling men ibland kan vi efter cirka 1-2 månader efter att huden läkt behöva korrigera/göra en uppföljande behandling om det finns rester kvar i huden.

Det finns dock inga garantier när det gäller återkomsten av xantelasma då detta kan bero på bland annat högt kolesterolvärde, arvsanlag och även rökning. Du bör därför vara medveten om att det kan behöva göras fler behandlingar framåt om problemen med din xantelasma kommer tillbaka.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.