Plastikkirurgi

Var bekväm med ditt yttre, landa i ett harmoniskt inre.

 

Det är ingen självklarhet för de flesta kunder vi tar hand om att förändra sin kropp med hjälp av plastikkirurgi eller en plastikoperation. För att du ska känna dig trygg i ditt beslut krävs information och kunskap från en professionell plastikkirurg inom området. Förutom att vara medveten om de eventuella riskerna som finns, är det också viktigt att veta vad man kan förvänta sig för resultat. Dessutom behövs det inte minst en bra magkänsla för oss som klinik och vår erfarenhet inom plastikkirurgi.

Vi på citylaser i Göteborg hoppas att vi kan ge dig rätt magkänsla, oavsett vilken typ av plastikkirurgi du önskar.

 

Plastikkirurgi som ingrepp

Plastikkirurgi och plastikoperationer har de senaste åren blivit ett allt vanligare begrepp och plastik-kirurgiska ingrepp har blivit allmänt accepterat i en större utsträckning. Många anser idag att plastikkirurgi är lika naturligt som att hålla sin kropp i god fysisk form och hälsa.

 

När man hör ordet ”plastikkirurgi” tänker många först och främst på den typen som har blivit mest omtalad, nämligen skönhetsingrepp eller också kallad estetisk plastikkirurgi. I denna kategori hittar vi bland annat operationer som bröstförstoring, ansiktslyft och fettsugning. Idag görs det ca 25 000 plastikoperationer om året i Sverige, varav 85 procent av dessa görs på kvinnor. I takt med att marknaden allt mer riktar sig till män, så ökar dock männens plastikkirurgiska ingrepp varje år.

 

Till plastikkirurgi hör även rekonstruktiva ingrepp. Dessa görs för att återställa en persons utseende efter exempelvis en olycka. Plastikkirurgi används ofta efter brännskador, men även på personer med medfödda defekter. Man kan även exempelvis använda dessa typ av ingrepp efter en tumör för att återställa kroppens yttre.

 

Fråga oss gärna om plastikkirurgi

Har du bestämt dig för en förändring men är osäker på vad som passar just dig bäst? För att få bästa tänkbara information inför din operation/ditt ingrepp så vill vi på Citylaser i Göteborg att du kommer in till oss på en konsultation. Efter en konsultation kan vet du vad du kan förvänta dig och chanserna att du känner dig riktigt nöjd efter operationen stiger tillsammans med din magkänsla. Ju fler frågor du ställer innan din plastikoperation, desto mindre är risken att du blir besviken efter operationen.

 

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.