Genesis laserbehandling -för en ungdomlig hud

En av våra nyaste laserbehandlingar på Citylaser som levererar ett direkt resultat av lyster samtidigt som den långsamt bygger upp hudens kollagen och motverkar att din hud åldras i förtid.

Genesis laserbehandling är en av de mest populära laserbehandlingarna i LA då den förbättrar synliga tecken på åldrad hud utan att du som kund behöver avsätta någon tid för återhämtning.

 

Den här behandlingen är perfekt för dig som har långsiktiga mål för en frisk och fast hud men som inte vill att det ska synas att du gjort någon behandling efteråt.

Förutom en fantastisk lyster och fasthet då, för det är vad som syns direkt efter. Det gör att denna behandlingen lämpar sig särskilt bra för dig som vill se extra snygg ut inför ett event såsom en fest, bröllop eller när du helt enkelt bara vill vara ditt snyggaste jag.

Genesis laserbehandling kallas även för ”röda mattan-behandlingen”.

 

 

Hur fungerar Genesis laserbehandling?

Mikropulser av laserenergi levereras försiktigt till huden som stimulerar kroppens egna processer för att aktivera kollagenstimulering vilket förbättrar uppkomsten av fina linjer, rynkor och oönskade bruna och röda fläckar.

Genesis är en idealisk behandling för ansiktet, nacken, bröstet och andra delar av kroppen med märkbara tecken av åldrande, solskador, rodnad, milda rynkor eller ärrbildning.

 

 

En kur på fyra till sex Genesis-behandlingar rekommenderas för att uppnå ett optimalt resultat.

Förbättringar på huden sker gradvis och kommer att ses under perioden av behandlingarna. Resultaten kommer att fortsätta att förbättras månader efter den senaste behandlingen.

Genesis upplevs som en mild uppvärmning av hudens yta och beskrivs ofta av kunder som avkopplande och bekväm utan någon återhämtningstid.

Behandlingen kan utföras året runt.

 

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss

 

Behandlingstid30 minuter
Antal behandlingar4-6
RiskerRodnad direkt efter behandlingen
UndvikDirekt solexponering 48 timmar efter behandling
KonsultationKostnadsfri
PrisFrån 2500 kr per behandling/ Kur 4 st behandlingar  7500 kr
BetalningKort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)

Huden känns varm och stram.

Använd solskyddsfaktor.

Vanliga frågor och svar

Gör behandlingen ont?

Nej, huden värms upp kontrollerat men det gör inte ont.

Passar behandlingen alla?

Ja, behandlingen passar de allra flesta.

En del mörkare hudtyper utgör alltid en extra risk för hyperpigmentering generellt när det kommer till laser men denna behandlingen anses vara ett av de säkrare alternativen.

Kan man göra behandlingen när man är gravid?

Nej.

Vi avråder även från behandling om du ammar.

Vad hjälper behandlingen för?

Genesis laserbehandling ger lyster och fast hud direkt efter behandlingen men jobbar framförallt långsiktigt med att stärka upp din hud för att förebygga åldrande. En extra bonus är att den djupa värmen från behandlingen även dämpar rodnad.

Kan man sola efter behandlingen?

Det rekommenderar vi inte!

Även om behandlingen anses vara säker att utföra även sommartid så rekommenderar vi alltid försiktighet när det gäller solning.

Använd alltid rikligt med solskyddsfaktor efter alla laserbehandlingar.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.