Hårborttagning armhålor

Att ta bort hår i armhålor är en av de populäraste delarna på kroppen att ta bort hår på. Håret under armarna växer fort och att raka varje dag i duschen tycker de flesta är jobbigt. I armhålan har vi grova och oftast mörka hår vilket gör laserbehandlingen till en perfekt metod att få bort håret på. Det är en snabb behandling och det krävs få behandlingstillfällen för att uppnå ett bra resultat.

 

 

Att ta bort hår med laser fungerar vart som helst på kroppen, det viktigaste är att håret är mörkare än din hud i färgen. Ju större kontrasterna är mellan hud och hår desto bättre och snabbare går behandlingen. Hår som är ljusa eller gråa går inte att behandla. Röda hår är också väldigt svårbehandlade.

 

 

Normalt utförs behandlingarna med 6 veckors mellanrum. Det är viktigt att tänka på att raka sig före behandlingen men inte vaxa, håret ska vara kvar i hårsäcken för att uppnå ett bra resultat.

BehandlingstidCa 15 minuter
Antal behandlingarCa 4-6 st
RiskerSvullnad och rodnad direkt efter. Om huden är solad före behandlingen kan brännskador medföra permanent pigmentering
Pris1 500 kr / behandlingstillfälle
Boka tid  
Som patient är du alltid välkommen in till oss på Citylaser i Göteborg för en kostnadsfri konsultation.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.