Hårborttagning armhålor

Att ta bort hår i armhålor är en av de mest populära delarna på kroppen när det kommer till just hårborttagning. Håret i armhålan växer fort och att raka sig varje dag i duschen tycker de flesta är både jobbigt, tidskrävande och dyrt i längden. I armhålan har vi grova och oftast mörka hår vilket gör laserbehandlingen till en perfekt metod att få bort håret permanent.  Det är en snabb behandling och det krävs få behandlingstillfällen för att uppnå ett bra resultat.

 

Normalt utförs behandlingarna med 3-4 månaders mellanrum. Det är viktigt att tänka på att raka sig före behandlingen men inte vaxa, håret ska vara kvar i hårsäcken för att uppnå ett bra resultat.

 

INNAN & EFTER BEHANDLING:

Innan behandling får du ej: Ätit antibiotika eller kortison, inte använt brun utan sol eller retinol på 1vecka, vara gravid/ammande. Du skall även vara ”ditt ljusaste jag”, ingen färg från solen/solarium.

Efter behandling samma dag får du ej basta, träna eller ta varma bad. Du ska undvika solen & komplettera med SPF i ca 2 veckor i området!

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for citylaser is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

raka dig på önskat område med trimmer eller rakhyvel. det är håret under huden vi skjuter bort.

du ska inte vara solad (märkbart brun/förändrat pigment)

BehandlingstidCa 15 minuter
Antal behandlingarCa 4-6 st
RiskerSvullnad och rodnad direkt efter. Om huden är solad före behandlingen kan brännskador medföra permanent pigmentering
Konsultationkostnadsfri
Pris1 500 kr / behandlingstillfälle
Betalningkort, swish faktura eller delbetalning genom Medical Finance
Boka tid  Se prislista
Till denna tjänst erbjuder vi kostnadsfri konsultation

efter behandlingen kommer du få röda prickar och vara lite svedd i berörda hårsäckar. detta är naturligt och går över efter ett par dagar.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.