Hudföryngring och lyster med IPL

De områden som med fördel behandlas är ansiktet, halsen, bröstet och handryggarna. Skinrejuvenation är en serie intensiva ljuspulser som passerar det yttersta hudlagret och påverkar och reducerar små fina kärl i ansiktet, rodnader, rosacea, solskadad hud, åldersförändringar, pigmenteringar och pigmentfläckar.

Behandlingen förbättrar också fina linjer och rodnader efter acneärr, samt reducerar grova porer och ger en ökad fuktnivå och spänst i huden. Huden får en jämnare ton och ger dig ett fräscht och  friskt utseende.

 

Så här går IPL behandlingen till

IPL fungerar så att ljuset passerar översta hudlagret, utan att påverka eller skada detta. Därefter absorberas det av kärl och pigment och utvecklar en lokal värme. Det gör att kärlen drar ihop sig och pigmenten bleknar. Cellerna i huden blir aktiverade och kommer igång och jobbar hårdare vilket leder till ökad spänst och fukt i huden. Behandlingen upprepas ett antal gånger; oftast fodras minst 3 för att uppnå önskat resultat. Efter varje behandling känns huden mjukare och får en jämnare ton.

Till skillnad från laserslipning behöver man i regel inte vara borta från arbetet och kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Men behandlingen kan inte ersätta det resultat man får efter en traditionell laserslipning, som vid ultrapulslaser.

 

Vanligt missförstånd när det gäller IPL

Efter många år inom laserbranschen har vi på citylaser i Göteborg märkt av att IPL ofta misstas för att vara en laser istället för vad det är, en maskin med pulserande ljus. Vi märker detta, inte minst genom att många av våra kunder söker på just IPL Laser Göteborg för att komma till vår hemsida. För dig som kund eller är ute efter en behandling med IPL är inte detta viktigt, det är mer för att du ska veta om det.

 

Behandlingstid30 min
Tillbaka till vardagendirekt
Antal behandlingar1-4 behandlingar
Riskerbrännmärke, svullnad och tillfälligt röd hud
Undviksol
Konsultationkostnadsfri
Prisfrån 2000:-
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista

Vanliga frågor och svar

När ska jag göra IPL?

IPL passar bra om du önskar:

  • fräschare hud
  • Mer lyster
  • Mindre porer
  • reducera kärl

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.