HArmonyCa – långverkande fillersbehandling

 

Uppnå ett ungdomligt och naturligt utseende med vår senaste produkt – HArmonyCa

 

Om du letar efter en icke-kirurgisk behandling för att förbättra ditt utseende och uppnå ett ungdomligt och naturligt utseende, kan denna dubbelverkande hybridprodukt vara lösningen du behöver. HArmonyCa är en banbrytande injektionsbehandling. Den största skillnaden mellan vanlig traditionell fillerbehandling och en injektionsbehandling med HArmonyCa är att du med HArmonyCa får två behandlingar i en. Dvs du får ett direkt lyft samt ett gradvist långverkande lyft genom att kroppens egna kollagenproduktion ökar.

 

 

Vad är HArmonyCa?

HArmonyCa är en hybridinjektionsbehandling som kombinerar två olika behandlingar vilket ger huden både mer volym samt en hudförbättring. De två aktiva substanserna är hyaluronsyra och calciumhydroxiapatit som tillsammans ger ett omedelbart lyft och en långvarig hudförbättring.

Kombinationen av dessa ämnen ger ett omedelbart lyft av det behandlade området samtidigt som man får ett långvarigt lyft av huden tack vare stimulansen av kroppens egen kollagenproduktion.

 

 

Vilka områden kan behandlas med HArmonyCa?

Vid en behandling kan man ge hela ansiktet ett lyft genom att behandla mellan och nedre delen av ansiktet där man med ålder drabbas av volymförlust.

 

 

Vilka är fördelarna med HArmonyCa Filler?

Efter en behandling med HArmonyCa får du en omedelbar fyllighet och en långverkande uppbyggnad av hudens elasticitet och förlorad volym. Pga. av den dubbelverkande effekten får du en hållbar produkt i upp till 18-24 månader.

 

Vad kan man förvänta sig under och efter behandlingen?

Behandlingen är relativt smärtfri men du känner små stick i huden. Behandlingen utför med en canula för att minimera risker för blödning i huden. Efter behandlingen kan du uppleva lätt svullnad eller rodnad i det behandlade området, men detta avtar vanligtvis inom några dagar. Du kan också uppleva några mindre blåmärken, men detta kan vanligtvis täckas med smink. De flesta människor kan återuppta sina vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

 

Är HArmonyCa en behandling för mig?

Enligt lag är konsultation ett krav i Sverige och kan bokas som online- eller fysisk konsultation. Tidigast 48h efter konsultationen får injektion utföras

 

Inför varje behandling får du komma till oss på en konsultation, här gör vi en bedömning av vilken typ av behandling som passar dig bäst för att uppnå just ditt önskade resultat. För att komma till bokning följ länken: https://www.citylaser.se/boka-tid

 

Vad kostar en behandling?

HArmonyCa säljs i förpackningar om 1,25 ml. Vanligtvis går det åt två till tre förpackningar för att behandla mellan- och nedre delen av ansikte. För mindre områden räcker det oftast med en förpackning.

 

Pris 1,25 ml = 5200kr

Pris 2,5 ml = 9900kr

Pris 3,75 ml 0 14200kr

 

Krav på konsultation

Enligt de senaste riktlinjerna och lagkraven behöver vi informera dig om att alla injektionsbehandlingar kräver en obligatorisk konsultation minst 48 timmar innan själva behandlingen. Det gäller både nya kunder och för befintliga injektionskunder om det gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling. Konsultationen är alltid kostnadsfri

 

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss