Hårborttagning rygg

För många är hår på ryggen ett stort problem, inte bara för att det är svårt att komma åt att raka utan även för att det blir varmt och kliar. Vi rekommenderar alla som är intresserade av att ta bort hår på ryggen att komma på en konsultation före behandlingen. På så vis kan vi uppskatta ett pris och så vi kan hjälpa till med bokningen så du får tillräckligt lång behandlingstid.

 

 

När en hel rygg ska behandlas tar vi även bort hår en bit ner på överarmen och även de hår som växer på övre axeln för att få ett estetiskt snyggt resultat utan skarpa kanter. Alla har inte hår på hela ryggen utan kanske bara i svanken eller på skulderbladen och då anpassar vi behandlingen därefter. Det hår som tas bort är permanent borttaget men det finns många hårsäckar kvar som ligger i vila vilket gör att det kan komma upp nya hår allt eftersom. På män börjar det produceras hår i tonåren och avtar inte förrän i vuxen ålder.

 

 

Att ta bort hår med laser fungerar vart som helst på kroppen, det viktigaste är att håret är mörkare än din hud i färgen. Ju större kontrasterna är mellan hud och hår desto bättre och snabbare går behandlingen. Hår som är ljusa eller gråa går inte att behandla. Röda hår är också väldigt svårbehandlade.

 

 

Normalt utförs behandlingarna med 4 månaders mellanrum. Det är viktigt att tänka på att raka sig före behandlingen men inte vaxa, håret ska vara kvar i hårsäcken för att uppnå ett bra resultat. Du betalar per behandling eftersom vi inte på förhand vet när du är nöjd med resultatet. Om du endast vill behandla delar av ryggen är det bra om du kommer in på en konsultation och får ett pris av oss.

 

INNAN & EFTER BEHANDLING:

Innan behandling får du ej: Ätit antibiotika eller kortison, inte använt brun utan sol eller retinol på 1vecka, vara gravid/ammande. Du skall även vara ”ditt ljusaste jag”, ingen färg från solen/solarium.

Efter behandling samma dag får du ej basta, träna eller ta varma bad. Du ska undvika solen & komplettera med SPF i ca 2 veckor i området!

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss

be någon raka dig cirka 24 timmar före din behandling (det är håret under huden som behandlas)

Behandlingstid30 minuter
Antal behandlingarcirka 6-8 st
RiskerSvullnad och rodnad direkt efter. Om huden är solad före behandlingen kan brännskador medföra permanent pigmentering
Pris4 000 kr (Hel rygg) per behandling
Boka tid  
Till denna tjänst erbjuder vi kostnadsfri konsultation

Vanliga frågor och svar

Måste jag göra fler behandlingar för att få bort håret på min rygg permanent?

ja. Hårborttagning med laser kräver en serie av behandlingar. normalt krävs det någonstans mellan cirka 5-8 behandlingar.

Kommer jag aldrig mer få hår på ryggen?

sannolikt kommer du få mer hår på ryggen då håret fortsätter att växa livet ut. Men i de hårsäckarna som vi har behandlat så kommer inte håret tillbaka.