Lider du av stora blygdläppar?

under graviditeten kan blygdläpparna svullna upp och bli stora och med den anledningen kommer många till oss för att förminska sina stora blygdläppar. Det är inte bara av rent estetiska skäl som många kvinnor vänder sig till oss för att operera sina blygdläppar, många har stora problem med skavsår, inte minst vid sportande och sex där blygdläpparna kommer i kläm.

 

Är man skapt med mycket grunda yttre blygdläppar kommer de inre hänga ut och kan då skapa problem. Vissa upplever också asymmetri eller annat estetiskt problem. Det finns flera olika faktorer som spelar in. En del har stora blygdläppar genetiskt medan andra upplever problem först efter att de fött barn. Oavsett vilka grunderna är till problemen så går det att operera dina stora blygdläppar så det blir symmetri  i underlivet och problemen undviks.

 

(De yttre blygdläpparna går även att fylla ut med filler eller eget kroppsfett för att få ett fint resultat. Även fettsugning av venusberget kan vara ett alternativ för att skapa symmetri).

 

Boka tid eller konsultation

 

 

Förminska stora blygdläppar med en blygdläppsförminskning

Något vi märker hos oss är att lycka kommer från våra kunder när de fått sitt sexliv (och därmed sitt liv) tillbaka. På Citylaser kan vi operera både dina inre och yttre blygdläppar. Blygdläppsplastik är den vanligaste intimkirurgiska operationen som utförs.

 

Att operera blygdläppar- tekniken

I en blygdläppsförminskning så minskas de inre blygdläpparna så att de kommer i nivå eller innanför de yttre. Det vanligaste förekommande, som ger mest naturligt resultat, är att göra en så kallad V-formad reduktion av blygdläppen (V-plastik). Främre och bakre delen sys sedan ihop, på detta sätt bevaras den synliga konturen av blygdläppen. De yttre blygdläpparna reduceras så ärret blir så litet som möjligt och göms på insidan. Även vävnad på varje sida av klitoris kan reduceras. (Själva klitoris skadas inte och omfattas inte av plastiken).

 

 

Blygdläppsförminskning – Före, under, efter operationen.

  • 1 timme före ingreppet intas smärtstillande medicin, så kallad pre-medicinering
  • Ingreppet utförs i lokalbedövning tillsammans med avslappnande medel. (du slipper bli sövd och kan komma hem samma dag)
  • Efter ingreppet rekommenderas vanlig hygien med tvål och vatten
  • Du ligger kvar och vilar på kliniken i ca två timmar innan du får gå hem

 

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
OperationstidCa 1,5 timme
HemmavårdVanlig dusch
På klinikenCa 6 timmar
AnestesiLokalbedövning
Tillbaka till vardagenCa 4 dagar
Sport/träningEfter 6 veckor
SamlagEfter 6 veckor
BadEfter 6 veckor
RiskerÄrr, blödning, asymmetri
Konsultation500:-
Pris19 000:-
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista

Vanliga frågor och svar

Kan jag förminska den ena av mina blygdläppar?

Absolut. Om du om känner att du bara har problem med den ena av dina blygdläppar så kan vi operera bara den ena?

 

priset för en blygdläpp är 15 000:- (normalt 19 000:- för 2 st.).

Är jag sövd under operationen?

Nej, du kommer inte vara sövd. Vi utför våra blygdläppsoperationer under lokalbedövning. Men du kan var lugn, du kommer inte känns något.

När kan jag jobba igen efter en blygdläppsförminskning?

Det vanligaste och som vi rekommenderar är att man väntar 3-4 dagar.

Vad händer med stygnen efter operationen?

Stygnen löser upp sig själva och trillar normalt av efter cirka 3-6 veckor.

Är det vanligt med blygdläppsförminskning?

Ja, numera är det väldigt vanligt att operera stora blygdläppar, just för att det ofta blir en sån livsförändrande känsla, både vid sport, tajta kläder, sex och i livet som helhet för att våra kunder känner sig ”finare”. vi utför cirka 100 operationer per år där alla är väldigt nöjda med resultatet.

Har ni mycket erfarenhet av att operera stora blygdläppar?

Petter Orgum som ansvarar för alla våra intimkirurgiska ingrepp som bland annat blygdläppsförminskning och slidförsnävning har över 30 års erfarenhet av rekonstruktioner i underlivet.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.