Citylaser Omdöme

För oss på Citylaser är du som kund viktigast av allt. God service och ett personligt bemötande genomsyrar hela kliniken. Vi är därför väldigt stolta och glada över alla fina omdömen och recensioner som vi får och har fått. Rekommendationssajten Reco har utsett Citylaser till ett rekommenderat företag även 2023. Citylaser utsågs även 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 & 2022 till ett rekommenderat företag av Reco.

 

Varför är omdömen viktiga?

Omdömen är viktiga i allmänhet, kanske inom vår bransch i synnerhet då det faktiskt handlar om behandlingar, ingrepp som även leder till faktiska fysiska ändringar på ett eller annat sätt. Vi på Citylaser jobbar ständigt med att förbättra oss som klinik, vårt bemötande och våra behandlingar. Därför är det viktigt att du ger ditt omdöme och berättar vad du tycker om oss och om det är något som vi kan förbättra eller något vi är extra bra på.

 

Var kan jag ge mitt omdöme för Citylaser?

Vi är självklart glada för alla omdömen, oavsett var de ges. Men för att vi ska kunna vara med och följa upp rekommendationer och feedback på bästa sätt så är det lättast för oss om omdömen i nuläget ges på Reco. Klicka på länken ovan eller på loggorna nedan för att komma till Reco.se. Där kan du skriva ett omdöme eller läsa andras. Vi är glada för alla omdömen och recensioner.