Hårborttagning Ben

Håret på benen går alldeles utmärkt att ta bort med laser. Har du mörka grova hår så blir resultatet bäst. Det går givetvis bra att bara komma in och ta underben eller lår separat. Har du problem med hårsäcks inflammationer är laser en perfekt behandling då problemet upphör i samband med att hårsäckarna dör. Tyvärr går det inte att bli av med ljusa fjuniga hår med laser vilket många har på övre delen av låren/höften.

 

 

Att ta bort hår med laser fungerar vart som helst på kroppen, det viktigaste är att håret är mörkare än din hud i färgen. Ju större kontrasterna är mellan hud och hår desto bättre och snabbare går behandlingen. Hår som är ljusa eller gråa går inte att behandla. Röda hår är också väldigt svårbehandlade.

 

 

Normalt utförs behandlingarna med 4 månaders mellanrum. Det är viktigt att tänka på att raka sig före behandlingen men inte vaxa, håret ska vara kvar i hårsäcken för att uppnå ett bra resultat.

 

INNAN & EFTER BEHANDLING:

Innan behandling får du ej: Ätit antibiotika eller kortison, inte använt brun utan sol eller retinol på 1vecka, vara gravid/ammande. Du skall även vara ”ditt ljusaste jag”, ingen färg från solen/solarium.

Efter behandling samma dag får du ej basta, träna eller ta varma bad. Du ska undvika solen & komplettera med SPF i ca 2 veckor i området!

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss

inte ha vaxat på ett halvår

du ska raka dig (typ ett dygn före) innan du kommer på din behandling

Behandlingstid30-90 minuter / tillfälle (beroende på omfattning)
Antal behandlingarCa 6-10
RiskerSvullnad och rodnad direkt efter. Om huden är solad före behandlingen kan brännskador medföra permanent pigmentering
Konsultationkostnadsfri
PrisFrån 3 500 kr (beroende på omfattning) per behandling
Betalningkort, swish faktura eller delbetalning genom Medical Finance
Boka tid  Se prislista
Till denna tjänst erbjuder vi kostnadsfri konsultation

inget speciellt att tänka på här.