Erfarna specialister och ett brett utbud

Citylaser, vår lilla men framgångsrika klinik, har varit med i svängarna ett tag och startades redan 1982 av Eva Persson. Eva arbetar ännu idag kvar hos oss under några få, men desto fullare dagar i veckan.

 

Från Laserklinik till komplett skönhetsklinik (kort).

Laserbehandlingar var Citylasers första typ av behandling tätt följt av intimkirurgi redan under 90-talet. Dessa ingrepp har blivit något utav vår specialitet då de har varit med i vårt utbud från början och än till idag. Jenny, utbildad hudterapeut och laserspecialist, är sedan 2009 klinikchef då hon tog över Citylaser. Sedan dess har hon jobbat vidare på att utveckla Citylaser till en komplett skönhetsklinik med fyra huvudområden där det senaste (sedan 2015) området är plastikoperationer. Det ligger varmt om hjärtat att ta hänsyn till våra kunders önskemål, och med den ökande efterfrågan av plastikingrepp, startade letandet efter vår nuvarande utmärkande team-medlem, plastikkirurgen Gia Pham.

 

Det har varit en lång resa sedan 80-talet och idag finns ett fullt kvalificerat team med specialister för laserbehandlingar, intimkirurgi, injektionsbehandlingar och plastkirurgi. En komplett skönhetsklinik med andra ord!

 

Diskret klinik med personligt bemötande

I vår kompott av kunskap är vi glada att kundnöjdhet är en av våra vassaste specialiteter som tydligt speglas i våra omdömen. Genom lyhörd personal, kostnadsfria konsultationer, ett diskret läge mitt i stan och ett personligt bemötande ser vi till att våra kunder känner sig som hemma när de kliver in hos oss. Med ett fokus på att vara diskreta i vårt arbete och på kliniken vill vi att varje person ska känna sig prioriterade och bekväma när de kommer till oss.

 

Patientsäkerhet

Vår målsättning är att använda säkra och beprövade metoder för att nå maximal effekt med god kvalitet och hållbarhet. Samtliga våra läkare är utbildade specialister inom sitt område, samtlig personal har flerårig erfarenhet inom sina respektive behandlingsområden och har alla jobbat på Citylaser i flera år. Det gör att vi har en mycket god patientsäkerhet.

 

Sist men inte minst har Citylaser instiftat en garanti på att man får komma hem nöjd. Blir något inte som man tänkt sig är man alltid välkommen tillbaka till oss för att reda ut det på ett eller annat sätt, det viktigaste är att du som kund är nöjd med oss och det vi gjort.

 

Vi som arbetar på Citylaser

Jenny Steverin

Laserspecialist, cidesco examinerad hudterapeut, ägare och verksamhetschef. Jobbar primärt med laserbehandlingar och hudvårdsbehandlingar.
 

cl-petter

Petter Orgum

Legitimerad läkare, specialist i gynekologi och obstetrik. En av Sveriges mest erfarna och vassaste specialister inom Intimkirurgi. 
 

cl-x-1

Gia Pham

Legitimerad läkare och erfaren specialist i plastikkirurgi som jobbat många år i Tyskland.
 

cl-x-3

Siv

Specialistsjuksköterska med lång erfarenhet inom intensivvård. 
 

cl-x-2

Eva Persson

Grundare och före detta ägare av citylaser. Jobbat inom branschen sedan 80-talet och kvar på Citylaser en dag i veckan. 
 

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.