PROFHILO® – Spänstigare hud & mer volym

 

Vad är Profhilo®

Profhilo är varken en filler eller skinbooster. Profhilo är en bioremoduleringsprodukt som stimulerar den egna produktionen av hyaluronsyra samt kickar igång produktionen av kollagen och elastin. Detta i sin tur ger spänstigare hud och återställer förlorad volym samtidigt som du får lyster och återfuktning 💦

 

Profhilo attackerar direkt slappheten i huden och fokuserar på att bygga vävnad. PROFHILO® är den första hyaluronsyra-baserade produkt som tillverkats helt utan användning av kemiska tvärbindningsmedlet (BDDE) och är ensam om att återskapa förlorad vävnad.

 

Varför Profhilo®

Profhilo är en populär metod och föredras av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen och därmed minskat obehag per session. Dessutom krävs minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (Behandlingen görs som en kur med 1 månads intervall). Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.

 

Hur fungerar Profhilo?

Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden och fungerar som en fantastisk hydrator (återfuktare). Det injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydreringen.

Under de närmaste fyra veckorna går den in i fas två och börjar arbeta med att öka Elastin- och kollagenproduktionen. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.

Resultatet är individuellt och börjar i de flesta fall synas redan de första dagarna. Slutgiltigt resultat syns efter cirka 28 dagar.

 

Hur går en behandling med Profhilo® till?

Enligt lag är konsultation ett krav i Sverige och kan bokas som online- eller fysisk konsultation. Tidigast 48h efter konsultationen får injektion utföras.

 

Profhilo® injiceras med en fin, tunn nål precis under huden med några få injektionsstick på önskat område. Tack vare den fina gel-konsistensen i Profhilo fördelas Hyaluronsyran smidigt och jämnt, utan att klumpar bildas. Resultatet blir en ökad produktion av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hudton. Metoden passar perfekt på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers som ex. hals och händer.

 

 

Krav på konsultation

Enligt de senaste riktlinjerna och lagkraven behöver vi informera dig om att alla injektionsbehandlingar kräver en obligatorisk konsultation minst 48 timmar innan själva behandlingen. Det gäller både nya kunder och för befintliga injektionskunder om det gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling. Konsultationen är alltid kostnadsfri

 

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
Behandlingstid30 min
Antal behandlingar2 st (görs i en kur med 2 behandlingar för bästa resultat)
Riskerömhet, svullnad, märken
Konsultationär alltid kostnadsfri
Pris3800:- (2 ml) 7000:- för en kur (rekommenderas)
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista
Till denna tjänst erbjuder vi kostnadsfri konsultation

Efter behandling av Profhilo så kan behandlat område bli något rött och svullet efteråt, vilket är helt normalt. Om ett känsligt område i ansiktet behandlas eller om man har ökad tendens till blåmärken, kan det vara bra att vara förberedd på att det kan uppstå märken. oftast försvinner detta inom ett par dagar (upp till en vecka)☝🏼

Vanliga frågor och svar

Hur många behandlingar krävs?

En komplett Profhilo-kur består av två sessioner med en månads mellanrum.

Hur skiljer sig Profhilo® från "vanliga" Fillers?

Profhilo® skiljer sig från vanliga Fillers på många sätt tack vare sin struktur som gör det möjligt att den sprids över ett stort område för att öka återfuktningen i huden.

PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna.

Profhilo är hyaluronsyra när den är som bäst. Utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser.

Du kan läsa mer om Ibsa Nordic och tekniken HÄR

Här kan du läsa mer om Fillers Göteborg

När ser jag resultat?

En behandling med Prohilo® ger delvis en omedelbar effekt och maximal effekt syns efter två månader när kuren på två behandlingar är genomförd

Vad blir skillnaden i min hud?

Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer.

Hur länge håller en Profhilo®-behandling?

För att bibehålla effekten som uppnåtts så rekommenderas en behandling var 6-9 månad.

Kan jag göra Profhilo® oom jag är allergisk?

Ja absolut. Hyaluronsyran är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är väldigt minimal och att hudtester därför inte behövs. OBS. det finns inga garantier!

Vem är lämpad för Profhilo®?

Vi rekommenderar denna behandling till de flesta som söker för anti-age (hudföryngring) och där vi kan se ålderstecken i huden. Perfekt också för de som inte vill eller känner sig redo att ta steget och göra Filler.

Vilka områden är vanligast för behandling med Profhilo®?

Användningsområden är primärt ansikte, hals, dekolletage och händer.