Penila papler

Oönskade vårtor och penila papler kan avlägsnas från underlivet genom en enkel och smärtfri laserbehandling.

 

Var tredje man lider av vårtor i underlivet.
Helt ofarligt men besvärligt för de som drabbas.
Det påverkar både sexlivet och självförtroendet hos män.

 

Penila papler är små vårtliknande taggar som sitter runt ollonkanten. De påminner om den smittsamma könssjukdomen kondylom, men är till skillnad från kondylom, helt ofarligt och inte smittsamt. Eftersom det kan vara svårt att med blotta ögat avgöra om det är penila papler eller kondylom är det bra att boka en tid på en mottagning för att undersöka vad det är.
Man kan ha många penila papler eller bara en enda. Prickarna kommer i tonåren och det går inte att veta om du kommer få fler längre fram eller om det avstannar. En del har prickar runt om hela ollonet och en del har dem bara på en sida. Penila papler försvinner inte av sig själva och det är ingen som vet varför det drabbar vissa män. Det som är säkert är att det är helt ofarligt och det är av helt kosmetiska skäl som de tas bort.

 

Att penila papler är ofarligt betyder inte att det är en åkomma som inte innebär besvär. Många, både de drabbade männen och deras partners, kan uppleva det som ofräscht. Det kan vara riktigt jobbigt och påverka både sexlivet och självförtroendet hos männen. Citylaser kan med hjälp av en smärtfri laserbehandling ta bort de penila paplerna.

 

Laserbehandlingen

En bedövningskräm läggs en timme före laserbehandlingen det gör att behandlingen blir helt smärtfri. Själva laserbehandlingen tar ca 20 minuter och innebär att prickarna förångas bort en och en. Kvar blir en liten skorpa på den plats där pricken har suttit. Skorpan är helt läkt på en vecka. Under den veckan ska du undvika samliv och bad.

De penila paplerna kommer inte tillbaka efter en laserbehandling och skulle vi mot all förmodan missa någon prick är det bara att komma in på en ny behandling helt kostnadsfritt.

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
BehandlingstidCa 20 minuter
HemmavårdVanlig dusch
På klinikenCa 1.5 timme
AnestesiBedövningskräm
Tillbaka till vardagenDirekt
SamlagEfter 1 vecka
BadEfter 1 vecka
Konsultationkostnadsfri
Pris3000:-
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista