Kärlknuta

Kärl lägger sig ibland i små ihop slingrande högar, då ser vi dem som små röda utväxter på ansikte och kropp. Dessa ses ofta som missprydande och har inte någon nödvändig funktion utan kan tas bort med hjälp av laser.

En laserbehandling känns väldigt lite och går väldigt fort. Laserljuset hettar upp kärlet med en extrem snabb puls som känns som ett litet stick. Blodet i kärlet koagulerar med en gång och ligger sedan kvar i kärlet det gör att märket ändrar färg från ljust rött till blå svart färg. Kroppen kommer sedan att bryta ner kärlet och städa bort det alldeles själv eller delvis gå in och laga skadan vi gjort med laser, då kan man behöva fler behandlingar. Det fungerar precis som med ett blåmärke för kroppen att ta hand om. Det krävs i regel bara en behandling men skulle något kärl fortfarande vara kvar efter 3 veckor så är man alltid välkomna tillbaka och då till reducerat pris.

Vi tar bort kärlknutor överallt på kroppen, även på läppen.

 

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
Behandlingstid5-10min
HemmavårdKyla
Tillbaka till vardagenDirekt
Sport/träningej samma dag
Antal behandlingar1-4
UndvikSol
Konsultationkostnadsfri
Pris1500 första besöket, vid behov av fler behandlingar 500kr
Boka tid  Se prislista
Till denna tjänst erbjuder vi kostnadsfri konsultation

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.