FILLERS HOS CITYLASER I GÖTEBORG

Vad är Fillers?

Fillers är samlingsnamnet på de ämnen som används för att fylla ut rynkor och veck samt ge volym till önskade delar i ansiktet där läpparna är den populäraste behandlingen. läppfillers, lip fillers, läppförstoring, kärt barn har många namn men där ändamålet är detsamma, att fylla ut, skapa mer volym och jämna till läpparna.

 

Fillers är en genomskinlig gel som är kemiskt framtagen för att efterlikna kroppens egna, naturliga hyalyronsyra. Ämnet injiceras in i rynkor och veck som önskas att släta/fylla ut.

 

Fillers är säkert och används över hela världen för ansiktskonturering, läppförstoring och för att behandla fördjupningar i huden, såsom rynkor och ärr.

 

Varför Fillers?

Med fillers kan vi föryngra huden, framhäva och förstärka drag och ge huden ökad lyster och fuktighet genom injektioner på rätt ställen. Genom att återskapa förlorad volym i ansiktet på ett sätt som ser naturligt ut kan du få ett ungdomligare och mer distinkt utseende.

 

Dina linjer, rynkor och veck slätas ut – med injektion istället för kirurgi. Så oavsett om det gäller mer volym, att fylla ut eller jämna till så kan vi fixa det med hjälp av Fillers.

 

 

Krav på konsultation

Enligt de senaste riktlinjerna och lagkraven behöver vi informera dig om att alla injektionsbehandlingar kräver en obligatorisk konsultation minst 48 timmar innan själva behandlingen. Det gäller både nya kunder och för befintliga injektionskunder om det gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling. Konsultationen kostar 500kr

 

 

Varför Citylaser?

Går du i tankarna att göra Fillers i Göteborg så tycker vi att du gör bäst i att komma till oss. Vår personal som utför fillersbehandlingar är högt kvalificerade med lång erfarenhet med en verkligt bra känsla för skulptering av ansiktet. Vårt huvudfokus är alltid din trygghet och säkerhet, därför använder vi oss enbart av godkända preparat från de största och bästa varumärkena med säkerställd kvalitet.

 

för att du ska känna dig trygg med en fillersbehandling hos oss köper in våra produkter direkt från tillverkarna (Juvedérm, Teosyal, Restylane, Belotero). Det tillsammans med lång erfarenhet och ett personligt bemötande gör att många väljer oss som klinik för just behandling med fillers. Välkommen till oss.

En av våra mest populära behandlingar med fillers är Läppförstoring. Är du ute efter läppförstoring Göteborg så har vi många års erfarenhet, bra omdömen och nöjda kunder.

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for citylaser is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

För att minimera risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren). Undvik även kosttillskott såsom Omega 3,6 och E-vitamin ca 14 dagar före behandling.

 

Du skall inte ha någon infektion (feber eller värk) i kroppen när du kommer för din behandling. Huden i det området som skall behandlas skall vara hel och får inte vara uppretad.

Behandlingstidca 30 min
Tillbaka till vardagenDirekt
Riskerojämnhet, blåmärken och svullnad
Undviksol, solarium, extrem värme
Konsultation500kr
PrisFrån 2 300:- (beroende på område)
Betalningkort, swish, faktura eller delbetalning genom Medical Finance
ÖvrigtÖnskar du bedövning så är det viktigt att du kommer till oss cirka 30 minuter innan så att krämen hinner verka.
Boka tid  Se prislista

Efter avslutad behandling kan du känna dig öm, vara röd, svullen och ibland få enstaka blåmärken runt behandlingsområdet som kan vara upp emot 1 vecka.

 

Det som upplevs obehagligt går över på egen hand inom några dagar.

 

Undvik att exponera området för värme så som sol och solarium tills svullnaden och rodnaden har lagt sig.

 

Vi rekommenderar en behandling med påfyllnad efter 3-4 månader efter den första behandlingen.

 

Den ökade volymen i vävnaden kommer att gå tillbaka inom 3-18 månader beroende på vilken fillerprodukt som använts och i vilket område den injicerats.

Vanliga frågor och svar

Hur länge håller fillers?

Som med de flesta av våra behandlingar så är det väldigt individuellt och svårt att ge en exakt tid för hållbarhet.  Det kan variera mellan 3-24 månader men håller oftast cirka 12 månader.

 

Faktorer som spelar in är ex. ämnesomsättning, vilket område som är behandlat och vilken typ av fillers som har använts vid behandling. Fillers under ögonen håller t.ex. längre än vid en läppförstoring eftersom det är ett högra blodflöde i läpparna än under ögonen.

Vad är skillnad på Fillers och exempelvis Btx?

Btx  Vi får inte skriva namnet b-o-t-o-x  på grund av annonser på Google) blockerar nervimpulsen till muskeln vid önskat område vilket gör att den slappnar av och mimikrynkor slätas ut. Btx som metod används i de områden där man har linjer som uppkommit av muskelrörelser ex. i pannan, runt munnen och ögon. Btx är alltså inte något som används vid läppförstoring vilket är ett vanligt missförstånd.

 

Fillers består av korslänkad hyaluronsyra som är ett kroppseget (naturligt) ämne som framställts på kemisk väg. Hyaluronsyra används för att öka volym, fylla ut veck och skulptera ojämnheter. Vanliga områden är läppar, kindben, käklinje & haka.

Vilka varumärken använder ni för fillers?

På Citylaser i Göteborg använder vi oss endast av världskända märken som Juvéderm, Teosyal, Restylane och Belotero. Vi har valt att jobba med dessa eftersom de är välkontrollerade, väletablerade, säkra och de största i branschen. Så om du önskar göra Fillers i Göteborg så kan du känna dig trygg hos oss.

 

Dessa Fillers kostar lite mer än andra märken men ger också ett bättre resultat och mer kvalitet vilket i sin tur gör behandlingen säkrare för dig som kund.

Vad är Hyaluronsyra?

Hyaluronsyra (som är det vi injicerar vid fillers) är ett ämne som finns naturligt i kroppen och gör att huden får fukt och volym vilket i sin tur ger mer spänst, lyster och en hudföryngrande effekt.

 

OBS! Hyaluronsyra är faktiskt ingen syra som det låter utan en sockermolekyl som finns i kroppen för att binda vatten i huden, men också i brosk, ledvätska, benhinnevävnad och navelsträng.”

 

 

Vilka områden kan jag behandla med fillers?

På Citylaser i Göteborg specialiserar vi oss på ansiktskonturering, utfyllnad av läppar och behandling av rynkor.

 

Populäraste behandlingsområden med Fillers bland våra kunder är:

Fillers Läppar – Skapa en tydligare kontur eller läpplinje, markera läpplinjen, skapa gladare munvinklar och reducera rökrynkor runt munnen. Läs mer om läppar, läppförstoring och läppkonturering med läppfillers här: https://www.citylaser.se/behandlingar/injektionsbehandlingar/lappforstoring

Fillers Kinder – Skapa volym och förstärka konturer.

Fillers Haka – Få mer volym och förstärk konturerna.

Fillers Runt ögonen – Fyll ut och minska rynkor under ögonen och vid sidan (kråksparkar).

Fillers Panna – Fyll ut och minska rynkor och linjer där andra medel inte räcker till.

Fillers Dekolletage – Fyll ut och minska rynkor och linjer.

Fillers för ojämnheter på huden – Jämna ut ojämnheter i huden (gropar, ärr, missbildningar).

Behövs en konsultation innan en fillersbehandling?

Ja. Enligt lag är konsultation ett krav i Sverige och kan bokas som online- eller fysisk konsultation. Tidigast 48h efter konsultationen får injektion utföras. Är du ny kund hos oss på Citylaser i Göteborg så gör våra injektionsexperter en bedömning för att se vad som passar just dig och dina behov bäst. Konsultationen kostar 500kr

 

Är du tidigare kund som är nöjd med ditt resultat så har vi en journal över var och hur mycket vi injicerat.

Hur ofta måste man fylla på?

Det är ganska vanligt att våra kunder gör en touch-up efter 1-2 veckor och sedan en påfyllning efter några månader igen, beroende på vilket område som är behandlat.

Får jag bedövning innan?

Det behövs normalt ingen bedövning alls vid en fillerbehandling då ämnet i sig innehåller bedövningsmedel.

 

Men om du önskar så kan vi erbjuda bedövningskräm innan området behandlas.

Kan jag ta bort fillers om jag skulle ångra mig?

Ja, det är ganska många som gjort fillers hos annan klinik Göteborg som sedan kommer till oss för att ta ut sin Fillers.

Hyaluronsyrebaserade fillers kan lösas upp genom att injicera ett motmedel som snabbt bryter ned produkten och därigenom återställer utseende omedelbart. Motmedlet heter Hyaluronidas eller Hyalase och behandlingen med dessa kostar 1 000:- (för dig som är kund hos oss på Citylaser Göteborg).

 

 

 

 

Hur går en Fillersbehandling till?

  • En konsultation utförs fysiskt (30min) och man går igenom förväntningar, priser, metoder och risker. Tidigast 48h senare bokas behandling
  • Våra specialister börjar med en lite konsultation innan du behandlas där vi går igenom dina förutsättningar och förväntningar

 

  • Om du önskar ytterligare bedövning (utöver bedövningen som redan finns i Fillers) så ska du vara på plats 30 minuter innan så att bedövningskrämen hinner verka.

 

  • Med eller utan bedövning så påbörjas behandling där vi desinficerar noggrant innan vi vi injicerar. Injicering sker endast med engångsmaterial.

 

  • Effekten är omedelbar så du kommer se och känna resultatet innan du går ifrån kliniken.

 

Gör det ont att injicera Fillers?

Allt är så klart relativt och vi upplever injektioner olika. De flesta (säg runt 8/10) tycker inte att det gör speciellt ont alls men vissa gör det. Vet du med dig att du är rädd för injektioner & sprutor så kan du få ytterligare bedövning på området innan behandling.

Vad händer om jag inte är nöjd?

Det händer sällan att våra kunder blir missnöjda efter en behandling av Fillers med tanke på att vi dels går igenom förutsättningar innan samt att du ser det slutgiltiga resultatet innan du går hem.

 

Skulle det ändå vara så att du inte nöjd efter ett par dagar hemma så kan du komma tillbaka för en korrigering där vi tittar på området och korrigerar det som upplevs mindre bra.

 

OBS. Detta gäller enbart korrigering för det behandlade området!

Vad bör jag veta om produkterna som används?

Fillern vi använder är kliniskt framställd för att kunna ge ett mycket mjukt, naturligt och långtidsverkande estetiskt resultat.  Det innehåller också bedövningsmedel vilket gör behandlingen till en behagligare upplevelse

 

Fillern vi använder  är en kristallklar gel som och är baserad på ren icke-animalisk stabiliserad hyaluronsyra vilket gör att risken för överkänslighet är minimal.

 

De är alla resorberbara fillers samt FDA godkända (Food & Drug Administration – federala departement USA)

Är Fillers säkert?

Ja. Vi använder endast produkter som är beprövade ur ett säkerhetsperspektiv.

Hyaluronsyra (HA) som är det ämne som Fillers består av är en substans som naturligt redan finns i kroppen, det finns därför ingen risk för allergiska reaktioner. Även personer med matkänslighet kan känna sig lugna i att använda fillers.

De märken av fillers som vi använder finna idag i mer än 90 länder och har använts som iinjicering för kosmetiska behandlingar i över 20 år med utmärkt resultat och med godkännande från FDA (US Food and Drug administration).

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.