Zo Skin Health by zein obagi- hudföryngring i världsklass

En god hudhälsa kännetecknas av en mjuk och fast hud, med en frisk och jämn färg, utan skador eller sjukdomar. Ung och frisk hud förnyar sig själv var femte, sjätte vecka, men under påverkan av ålder, gener och miljö avtar förnyelseprocessen successivt vilket resulterar i en ojämn hudton och hudyta samt i minskad spänst och elasticitet (kollagen). Det är då hudvårdsprodukter som Zo Skin behövs.

 

ZO skin health som produkt och serie är framtagen av den världsberömda dermatologen Dr. Zein Obagi där konceptet är skräddarsydda hudvårdsprogram med målet att skapa en frisk, balanserad och välfungerande hud. Vi på Citylaser har efter noga jämförelser valt att jobba med det världsledande märket inom hudvård, Zo skin health by Zein obagi. Zo Skin hudvårdsprodukter är hudvård som verkligen gör skillnad, oavsett om det gäller allmän hudföryngring eller att reparera skadad hud.

 

Zo skin health används av personer som:

 • Har naturlig frisk och aktiv hud, och vill se till att den bibehålls
 • Vill investera i sin hud med hudvård som förnyar på djupet
 • Vill njuta livet ut av frisk och sund hud

 

 

 

 

Zo medical – medicinsk hudvård för lite mer skadad hud

Dr Zein Obagis mest kraftfulla serie, ZO Medical, jobbar fokus på att behandla en sjuk och skadad hud. Zo medical´s serie med Terapeutiska lösningar säljs av utbildad personal som efter analys sätter upp ett lämpligt hudprogram med protokoll för att ge bästa möjliga resultat för just din specifika hud. Produkterna från ZO, är noggrant sammansatta och jobbar för att leverera kliniskt dokumenterade resultat, med betoning på att korrigera och upprätthålla en frisk hud.

 

Zo Skin Health hjälper framförallt mot:

 • Rynkor och linjer
 • Akne
 • Minskad spänst och elasticitet
 • Stora porer
 • Kvisslor och ärr efter kvisslor
 • Grå och glåmig hud
 • Ojämn hudton
 • Solskadad hud

 

Köp online:

Är du kund hos oss och redan vet vad du behöver kan du betälla dina produkter här online https://zoskinhealth.no/sv/?ref=citylaser

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for citylaser is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

ZO Skin Health Inc. grundades 2007 av Dr. Zein Obagi som har över 35 årserfarenhet av dermatologisk forskning och kliniska studier.

 

Dr. Zein Obagis vision är att ständigt ligga i framkant inom forskningav hudhälsa och att utveckla nästa generations hudvård.

 

Begreppet hälsosam hud definieras av Dr. Zein Obagi som mjuk, fuktig, fast, med jämnhudton, motståndskraftig samt fri från sjukdom. Dessutom menar Dr. ZeinObagi lite kontroversiellt att det enbart finns två olika hudtyper –torr respektive fet hud. Så kallad blandhud beror enligt Dr. Obagi på entrasig hudbarriär hos någon av hudtyperna, som går att reparera genombra och effektiv hudvård

 

Dr Zein Obagis’ målsättning är att alla ska få en möjlighet att uppnå en frisk hud oavsett ålder, etnicitet eller livssituation. För att kunna uppnå detta har han utvecklat två olika serier med produkter: ZO® Skin Health och ZO® Medical.

Vanliga frågor och svar

Vad påverkar hudens åldrande mest?

Av de yttre faktorer som accelererar hudens åldrande så är solen den absolut största fienden, men det finns även andra skadliga faktorer, såsom stress, tobak, hormonförändringar och sjukdomar.

Vad är skillnaden mellan Zo skin health och Zo medical produkter?

ZO Skin Health jobbar dagligen förebyggande och innefattar produkter som håller hudenaktiv och frisk. Produkterna vårdar, stärker huden, skyddar mot miljöskador och underhåller också resultatet av en medicinsk behandling. Med hjälp av unika sammansättningar, stimuleras, skyddas och förnyas huden som in sin tur ger en frisk och fin hud.

ZO Medical är inriktat på terapeutiska lösningar där man arbetar med produkter, protokoll och behandlingar av vanliga och kroniska hudtillstånd. Zo Medical är till för dig med skadad hud och åkommor som akne, starka pigmentskiftningar.

Kan jag köpa Zo skin produkter online?

Ja det kan du göra genom vår länk https://zoskinhealth.no/sv/?ref=citylaser

Vad menas med att Zo skin verkar på djupet?

För att hudvårdsprodukter ska kunna påverka hudens spänst och elastitet måste det ha förmågan att penetrera ned i läderhuden. Det är här elastinet och kollagenet bildas och det är här cellerna måste påverkas. De flesta hudkrämer verkar bara i överhuden och har därför ingen verklig effekt på hudens åldringsprocess. Zo skin/Obagi´s produkter har de egenskaper som krävs för att påverka cellerna i både överhuden och läderhuden vilket ger en ”ny” friskare och sundare hud.

Varför ska jag välja Zein Obagis produkter?

Det finns massor av argument till varför du bör satsa på och investera i ZO Skin och ZO medical produkter, här är några:

 

👍🏼 Zo Skin health´s produkter är framtagna av världens kanske mest kända dermatolog efter 35 års forskning 

👍🏼 Det är en revolutionerande och modern produkt som verkligen gör skillnad 

👍🏼 Zo skin´s produkter är framtagna genom innovativ vetenskap 

👍🏼 Zo skin kan användas kan användas oavsett hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.