kemisk peeling

En kemisk peeling föryngrar hud som börjar förlora vitalitet, upprätthåller cellförnyelseprocessen och ger en fastare och fuktigare hud med en ökad cirkulation. Förutom en generell hudföryngring så har substanden i en kemisk peeling unika egenskaper som även kan förbättra via akne, rosacea, pigmenteringar och solskador. Behandlingen kan även vara lämplig i förebyggande syfte för att bevara huden ungdomliga struktur och motverka tidigt åldrande.

 

OBAGI Bluepeel

 

PÅ Citylaser använder vi oss av OBAGI Bluepeel som är världsledande kemisk peel som ger otroliga resultat på ärr, pigmentfläckar, solskadad hud och åldrad grov hud. Det unika med blue peel är att den, med hög precision, exakt går att kontrollera djupet av peelen med en blå färg vilket ger oss en bättre möjlighet att få ett perfekt resultat. OBAGI blue peel kan användas på ansiktet men också på resten av kroppen.

 

För att få göra en blue peel vill vi att du ska gå på OBAGI medical program i minst 6 veckor. En behandling tar ca 30 min och efteråt kommer du känna dig lite svullen, du har även en blå ton på huden som sitter kvar de närmaste dygnet. De följande dagarna kommer du att flagna av huden och då kan det vara bra att vara hemma. Ett bra resultat ser du direkt efter men sedan fortsätter effekten och huden blir bara bättre och bättre under de kommande 4-6 veckorna.

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
Behandlingstid30min
HemmavårdFörbehandla huden i minst 6 veckor med Obagi medical
Tillbaka till vardagen1 vecka
Sport/träning1 vecka
Undviksol, dra av hud
Konsultationkostnadsfri
Pris6500:-
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.