Medarbetarintervju med Jelena Troseljac

31 januari 2024

Jelena Troseljac är 34 år och har varit en del av teamet på Citylaser sedan 2017. Hon tillför en stor kunskap som legitimerad hudterapeut efter att ha fått sin certifiering 2014. Jelena är även vidareutbildad laserbehandlare genom svenska lasermedicinska sällskapet (SLMS) och är certifierad estetik- och kosmetologiexpert från Comité International d’Esthétique et de Cosmétologie (CIDESCO).

 

Jelena du arbetar som hudterapeut på Citylaser. Kan inte du berätta lite vad det innebär?

”Som hudterapeut är det precis som titeln antyder, huden är mitt primära fokus.
Jag går in på mitt tionde år som hudterapeut vilket är fantastiskt! Jag älskar verkligen mitt jobb. ”

 

Jelena berättar att många som kommer till Citylaser har någon form av besvär. Det kan t.ex handla om akneärr, kirurgiska ärr efter bröstlyft, röd näsa, rosacea, tatueringar som man vill ta bort, rakfinnar i underlivet eller generad hårväxt i ansiktet.

 

Det råder ingen tvivel om att Jelena har en sann passion för att hjälpa människor med hudproblem. Något som grundar sig från hennes egna kamp med akne som började när hon var bara 11 år gammal. Jelena förstår den känslomässiga och psykologiska belastningen hudproblem kan ha och det motiverar henne att ge bästa möjliga vård. ”Att få dela glädjen med dom när dom går ifrån kliniken nöjda med stort leende, gör mig så lycklig”

 

Har du någon favoritbehandling?
”Min favorit behandling är nog hårborttagning, jag ser stor glädje hos kunderna och det är så roligt att få följa processen”

 

Jelena tipsar:
Min favorit produkt är oil control pads från Zo skin health – Alla dagar i veckan. Finns att köpa på kliniken!

  • Förebygger effektivt orenheter och igensatta porer
  • Reducerar talg och exfolierar döda hudceller
  • Perfekt till någon som har akne eller vill minska framtida utbrott.

Oil Control Pads - ZO® Skin Health Nordic Official

 Hur går man tillväga om man vill boka en behandling hos dig?

Klicka på ”boka tid” i menyn på vår hemsida, välj sedan den behandling som ni önskar göra klicka i ”Jelena” som utövare.

Se alla inlägg