Läppförstoring- den mest populära skönhetsbehandlingen

1 februari 2021

Läppförstoring- behandlingen som nästan alla gör idag

Läppförstoring är en trend som bara växer sig större för varje år som går. Sättet att behandla har däremot ändrats en del under den senaste tiden och nu verkar det mer och mer handla om att skaffa sig perfekta läppar snarare än att de bara ska bli större.

 

Med olika tekniker och olika material anpassas behandlingen utefter dig och dina önskemål. Det är många idag som gör fillers i läpparna för att jämna till läpparnas form, förstärka amorbågen eller få mer återfuktade läppar utan att egentligen förstora dem alls.

 

 

 

Varför är fillers i läpparna så populärt?

 

Kanske är det trenden till perfekta läppar eller kanske är det alla fördelar med att behandla läpparna med fillers. Oavsett vilken anledning så är det nog så att många i din närhet har någon gång testat att fylla sina läppar och flera gör det säkert regelbundet utan att du ens vet om det. För faktum är att det idag handlar allt mindre om vem som har störst läppar och mer om att behandla läpparna till perfektion. Små ändringar som förstärkt läppkontur, mer uppåtsvängd överläpp, symmetriskt put, höger och vänster sida som matchar perfekt och återfuktning av torrhetslinjer är vanliga efterfrågningar när det kommer till fillersbehandling av läppar nu för tiden.

 

 

För en del handlar det om att skapa sina läppar så som man alltid önskat att de var men för många handlar det om att återskapa sin läppar till de läppar som en gång varit.

 

 

 

”För många handlar det om att återskapa sina läppar till de läppar som en gång varit”

 

 

3 vanliga myter om fillers i läpparna

  • ”Fyllda läppar ser alltid onaturliga ut.”

    FALSKT. Med dagens tekniker är det många i din närhet som fyller sina läppar utan att du ens vet om det.

  • ”Det är lätt att ändra form på läpparna och att få dem att se ut exakt som någon annans.”

    Nej, inte ens för den mest skickliga behandlaren är det lätt att få dina läppar att se ut exakt som på bilden du tagit med till behandlingen. Men med rätt teknik så kan man komma nära nog att få dina läppar att se ut som dina drömläppar.

  • ”Det spelar ingen roll vilken typ av fillers som används.”

    Detta stämmer INTE. Dagens fillers skiljer sig mycket från varandra och de flesta fillersmärkena har dessutom olika produkter för olika syften. Dessutom är en del fillers mer svårupplösta än andra vilken kan ha en stor betydelse om du skulle ångra dig och vill ta bort din filler snabbt.

 

Text: Olivia Grönberg Svalander
Se alla inlägg