Ärr

Ett ärr uppkommer i huden då hudens undre hudlager skadas. Desto djupare skadan är ju svårare är det för huden att läka. Huden har svårt att bygga upp sig precis som den var tidigare  vilket då leder till en annan struktur som känns hårdare och stummare uppkommer.

Det är alltid tråkigt när en skada inte läker på ett bra sätt och det uppstår ett ärr. I en del fall går det att få bort nästan helt med laser men är det en djupare skada så är det omöjligt att ta bort med dessa metoder utan då kan man behöva operera bort ärret. Det kan då bli ett smalare och mindre framträdande ärr men det går aldrig att ta bort det helt så det inte syns.

Operation av ärr

Det krävs alltid en konsultation hos vår plastikkirurg för att diskutera vad det finns för möjligheter att göra en operation av ärret. Har vi kommit fram till att en operation skulle kunna göra ärret finare så bokas det en ny tid för operation. Operationen görs i lokalbedövning och det går bra att gå hem direkt efter operationen.

 

Vid ärrkorrigerande laser vänligen se ResurFx.

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
Operationstid30-60 minuter
AnestesiLokalbedövning
RiskerÄrr
EfterbehandlingTejpa 6 månader
UndvikSol
Konsultation500 kr
Prisfrån 13 000 kr
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.