ÄR DU VÅR NYA INJEKTIONSKÖTERSKA?

 

Citylaser är en personlig skönhetsklinik i centrala Göteborg. Intresset för våra tjänster och vår klinik ökar kraftigt. Därför söker vi nu en injektionssjuksköterska.

 

VEM SÖKER VI:

Vi söker dig som är glad, positiv, tycker om att utvecklas och som vill ingå i vårt härliga gäng på kliniken. Vi önskar att du jobbar eller har jobbat med injektionsbehandlingar som Botox och Fillers, samt att du är certifierad av Estetiska injektionsrådet.

 

OM TJÄNSTEN

Du kan välja om du vill vara anställd eller jobba som underkonsult hos oss. I båda fallen är det viktigt att du vill vara del av ett starkt Team. Du kommer till en klinik som har en väl upparbetad kundkrets. Det är av stor vikt att du är självgående, har lätt för att organisera och ta ett eget ansvar i din tjänst.

 

OM VI FÅR ÖNSKA LITE EGENSKAPER HOS DIG:

  • Du är självständig med god samarbetsförmåga.
  • Du har förmåga att arbeta strukturerat och effektivt på en avdelning med högt tempo.
  • Du har en positiv inställning som bidrar till att upprätthålla vår goda arbetsmiljö på Citylaser.

 

OM OSS:

Citylaser är en av Göteborgs äldsta skönhetskliniker och grundades redan 1982. Det som började som en renodlad laserklinik är nu många år senare en komplett skönhetsklinik med ett starkt varumärke och en stor, inarbetad kundkrets.

 

Våra fem huvudområden är Laserbehandlingar, injektioner, intimkirurgi, plastikkirurgi och medicinsk hudvård. Totalt har vi i nuläget över 50 olika behandlingar, ingrepp och operationer att erbjuda våra kunder.

 

Är du vår nästa medarbetare? kom in med din ansökan till [email protected] så länge denna annons ligger uppe. Skriv gärna ”ansökan sjuksköterska” i ämnesraden.

 

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.