Citylaser som klinik och intresset för våra tjänster växer så det knakar. Vi söker därför en sjuksköterska/sjukskötare för blandade uppgifter till vår skönhetsklinik i centrala Göteborg.

 

VEM VI SÖKER:

Vi söker dig som jobbar eller har jobbat med injektionsbehandlingar som Botox och Fillers. Ett extra plus är om du är van att jobba på en privat klinik och kan tänka dig att vara en del av hela verksamheten.

OM TJÄNSTEN

Förutom injektioner så erbjuder vi även plastikoperationer och intimkirurgi och där önskar vi att du kan vara med assistera våra läkare under operation. Arbetsuppgifterna blir därför väldigt blandade med både eget ansvar för injektioner, viss reception (ta emot en del samtal), assistering vid operationer.

OM VI FÅR ÖNSKA LITE EGENSKAPER HOS DIG:

Du är självständig med god samarbetsförmåga.

Du har förmåga att arbeta strukturerat och effektivt på en avdelning med högt tempo.

Du har en positiv inställning som bidrar till att upprätthålla vår goda arbetsmiljö på Citylaser

OM CITYLASER:

Citylaser är en av Göteborgs äldsta skönhetskliniker och grundades redan 1982. Det som började som en renodlad laserklinik är nu många år senare en komplett skönhetsklinik med ett starkt varumärke och en stor, inarbetatad kundkrets.

 

Våra fem huvudområden är Laserbehandlingar, injektioner, intimkirurgi, plastikkirurgi och medicinsk hudvård. Totalt har vi i nuläget cirka 50 olika behandlingar, ingrepp och operationer att erbjuda våra kunder.

 

Är du vår nästa medarbetare? kom in med din ansökan till [email protected] så länge denna annons ligger uppe. Skriv ”ansökan sjuksköterska” i ämnesraden.

 

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.