Citylaser är en skönhetsklinik i centrala Göteborg som växer så det knakar. Då efterfrågan på våra tjänster ökar kommer vi under sommaren 2018 flytta till större lokaler och söker nu därför en narkossköterska till vårt team.

 

VEM VI SÖKER:

Vi söker en sköterska som har erfarenhet av narkos eller IVA.

OM TJÄNSTEN

Till en början gäller tjänsten en eller ett par dagar i veckan (timanställning) men kan på sikt gå över till en heltidstjänst. Du kommer primärt assistera vår plastikkirurg och intimkirurg vid operation.

 

 

START > Augusti 2018

 

PLATS > Göteborg (Norra hamngatan 18)

 

OMFATTNING > Timanställning (till en början)

 

LÖN > fast

 

KONTAKTPERSON > Jenny Steverin (klinikchef)

 

OM VI FÅR ÖNSKA LITE EGENSKAPER HOS DIG:

    • Du är självständig med god samarbetsförmåga.
    • Du har förmåga att arbeta strukturerat och effektivt på en avdelning med högt tempo.
    • Du har en positiv inställning som bidrar till att upprätthålla vår goda arbetsmiljö på Citylaser

 

MER OM CITYLASER:

Citylaser är en av Göteborgs äldsta skönhetskliniker och grundades redan 1982. Det som började som en renodlad laserklinik är nu många år senare en komplett skönhetsklinik med ett starkt varumärke och en stor, inarbetatad kundkrets.

 

Vi är idag 8 stycken medarbetare där våra fem huvudområden är Laserbehandlingar, injektioner, intimkirurgi, plastikkirurgi och medicinsk hudvård. Totalt har vi i nuläget cirka 50 olika behandlingar, ingrepp och operationer att erbjuda våra kunder.

 

Är du vår nästa sköterska? kom in med din ansökan till [email protected] så länge denna annons ligger uppe. Skriv ”narkossköterska” i ämnesraden.

 

 

 

 

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.