Genesis-Sommar

Genesis används inom laservärlden som ett övergripande uttryck för en hudföryngrande behandling. Ordet Genesis betyder ursprung eller uppkomst och syftar till att uppnå hudens ursprungliga utseende utan pigmenteringar, ärr, linjer, rodnad etc. Vi använder oss av Green Genesis eller Laser Genesis i denna sommar kur. Efter noggrann genomgång av din hud bestämmer vi vilken laser behandling som kommer passa dig bäst och skräddarsyr kuren till just dina behov.

 

Hur går behandlingen till

Vi startar med att tvätta av din hud med våra produkter från ZO skin health vi utför sedan en hudanalys för att kunna lägga en plan för kuren. Där efter peelar vi huden och gör huden redo för laserbehandlingen. När laserbehandlingen är klar lägger vi en lungnade återfuktande mask och du kan njuta av en skön avkopling. Avslutningsvis lägger vi passande hudvårdsprodukter från ZO skin Health. Du kommer direkt att känna ett glow och hur huden ser frisk och fin ut när du lämnar kliniken.

 

Hur fungerar Green Genesis/Laser Genesis

Green Genesis är en laser som jobba på våglängden 532nm vilket når dina röda blodkärl i huden vilket gör att rodnader i huden behandlas och du kommer uppleva en jämnare hudton.

Laser Genesis är en laser som jobbar i hudens djupare hudlager  på en våglängd på 1064nm för att stimulera hudens egna produktion av elastin och kollagen samt förbättra porstorleken. Den termiska energin hjälper även till att sluta små kärl vilket ger en jämnare hudton.

 

Behandling kan göras som en ”röda mattan behandling” (ca 3 dagar inför ett event) eller som en kur på 3 behandlingar med 2 veckors mellanrum