Hudterapeut sökes

Citylaser i Göteborg söker hudterapeut som vill utvecklas i en ny spännande tjänst

Citylaser är en av Sveriges första och största laserkliniker. Vi jobbar med avancerad hudvård och effektiva laserbehandlingar, där resultat är i fokus. Hos oss finner du marknadens senaste och mest avancerade maskinpark som går att få idag.

 

Dina arbetsuppgifter är varierande där du bland annat;

  • Tar emot och välkomnar kunder, svarar i telefon och på mail. Ser till att kliniken är prydlig och fräsch då vår arbetsmiljö är viktig för oss och för kunderna.
  • Du ska utföra laserbehandlingar, produktförsäljning och hudvårdsbehandlingar
  • Ge konsultation och råd om vad kliniken har att erbjuda för att ge kunden det bästa resultatet
  • Förbereda och hjälpa till runt plastikoperationer och övrig klinikverksamhet

 

Vi söker dig som är utbildad hudterapeut och godkänd av SHR och Cidesco. Som person vill vi att du brinner för service då vi älskar att ge det lilla extra till våra kunder. Vi vill att våra kunder ska känna att vi ger dem en upplevelse som är större än vad de hade förväntat sig. Hudvård är ditt stora intresse, där du är lyhörd och omtänksam.

 

Vad kan du förvänta dig hos oss?

Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter då vi har mycket avancerade maskiner och hudvårdsbehandlingar. Vi räknar inte med att du har några förkunskaper eller erfarenhet utan vi kommer att ge dig en intern utbildning under dina första månader hos oss. Du kommer ingå i ett team med hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö där alla trivs och att vi har kul tillsammans. Tjänsten är en heltid och tillträde sker omgående eller efter överenskommelse.

 

Vi har öppet på vardagar med varierande öppettider. Vanligtvis mellan 08:00-16:30 eller 10:00-18:00, någon dag då och då kan det även bli receptionstjänst fram till 20:00 då vi har läkarmottagning. Ditt schema lägger vi alltid i samråd med dig.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Start

Omgående

 

Omfattning

Heltid

 

Lön

Fast

 

Kontakt

[email protected]

 

 

 

 

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.