Möt vår nya specialist i Plastikkirugi – Dr Bruce Williams

5 november 2019
Dr Bruce Williams

Efter att vi legat lågt en period med vårt område plastikkirurgi så öppnar vi nu upp med massa nya spännande ingrepp och välkomnar vår nya specialist i Plastikkirurgi – Dr Bruce Williams.

Bruce Williams – Bakgrund

Dr Bruce Williams är legitimerad läkare med en allmänkirurgisk specialistutbildning i botten och har efter det fortsatt att vidareutbilda sig till plastikkirurg.
Dr Williams är utbildad inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i både Sverige och USA. Bruce har genomfört ett mycket stort antal kosmetiska plastikkirurgiska operationer inom varierande områden och har på så sätt fått en bred och omfattande erfarenhet.

Certifieringar & Medlemsskap

För oss på Citylaser är erfarenhet och trygghet två värdefulla attribut och därför känns det extra bra att påbörja ett samarbete med Bruce som har mycket som borgar för trygghet hos våra kunder. Bruce Williams är medlem i:

  • Svenska läkarförbundet
  • Svensk Kirurgisk Förening
  • Svensk plastikkirurgisk förening
  • Aktiv i internationella konferenser och utbildningar i plastikkirurgi.

Bruce specialistområden

 

Utöver de områden som nämns ovan så har även Bruce bred erfarenhet i estetisk ansiktskirurgi som face-/necklift, halsplastik, och ögonlocksplastik.

 

Är du osäker på vad som passar just dig eller vill veta mer om dina förutsättningar för ett specifikt ingrepp så börjar allt med en konsultation för 500:-. Klicka på länken nedan för att komma till vår onlinebokning, klicka sedan på plastikkirurgi.

 

 

Se alla inlägg

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.