Brazilian butt lift

Brazilian Butt lift är ett modernt kosmetiskt kirurgiskt ingrepp som görs för att få en fastare, fylligare och större rumpa, ett så kallat rumplyft. Metoden innebär att vi använder ditt eget kroppsfett för att skulpturera fram en mer attraktiv och naturlig profil på din rumpa. Resultatet och effekten av detta ingrepp är att du framstår med mer naturliga och ungdomligare kurvor, samtidigt som midjan markeras.

 

Vår erfarna plastikkirurg  har lång erfarenhet av kirurgisk fettsugning, fett transplantationer och kroppskontureringar. Genom att kombinera alla dessa tre kirurgiska tekniker i en operation kan vi hjälpa dig att skapa, den för dig, optimala rumpan.

 

Brazilian butt lift – Själva ingreppet

I ingreppet utför vi fettsugning på buken, flankerna, lår, rygg eller andra områden med överflöd av fett, processar fettet, sedan genom att använda speciella tekniker, återförs fettet till stussen för att förbättra formen och konturen på rumpan.

Plastikkirurgen börjar med att ”skörda” fettceller från olika regioner på kroppen till exempel från buken, ryggen och höfterna. Fettcellerna transplanteras sedan till rumpan med injektioner som fördelar fettet jämt i  olika skikt. Detta görs för att fettcellerna skall få tillräckligt med blodtillförsel och kunna överleva i gluteus muskeln och i det befintliga fettlagret som finns mellan huden och musklerna.

 

Fylligare rumpa och smalare på samma gång

En stor fördel med denna typ av ingrepp och metod är att man inte bara få mer volym på sin rumpa, området som fettet hämtas ifrån blir mycket smalare och detta ger ett mer feminint ,hälsosamt och jämnare utseende. Du blir med andra ord av med oönskat fett där det finns ett överflöd och får på samma gång en fastare och fylligare rumpa.

 

Hur vet jag om jag är en bra kandidat för en Brazilian butt lift?

  • Du är minst 18 år
  • Du är frisk och lider inte av något medicinskt tillstånd som kan försämra läkning/återhämtning
  • Du röker inte
  • Du är inte gravid eller ammar
Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.