Manlig Omskärelse

En del män upplever att förhuden kan vara besvärande. Det kan finnas kosmetiska eller praktiska orsaker som gör att man vill avlägsna denna.
En del är också oroade för peniscancer. Siffror finns som talar för att omskärelse minskar risken för detta. Ingreppet är enkelt och görs under lokalbedövning. Efter ingreppet är de enda restriktionerna att man inte får ha sexuellt umgänge på 6 veckor.

 

O.B.S. Vi utför inte omskärelse på barn, alla måste vara över 18 år.

 

Omskärelse – hur går operationen till?

På Citylaser i Göteborg utför vi omskärelse under lokalbedövning tillsammans med muskelavslappnande medel. 1 timme före ingreppet intas smärtstillande medicin, så kallad premedicinering. Överskottshud opereras sedan bort på ett mycket skickligt sätt och det är nästan omöjligt att se att en operation har skett efter att såren har läkt. En viss smärta kan förekomma under några dagar efter omskärelsen men du får smärtstillande med dig hem. Vanlig hygien med tvål och vatten rekommenderas. Du ligger kvar och vilar på kliniken i 1-2 timmar innan du får gå hem.

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
OperationstidCa 30-60 minuter
HemmavårdVanlig dusch
På klinikenCa 3 timmar
AnestesiLokalbedövning och sedering
Tillbaka till vardagenCa 4 dagar
Sport/träningEfter 6 veckor
SamlagEfter 6 veckor
RiskerÄrr/läkningsdefekt, blödning, asymmetri
Konsultation500 kr
Pris29 000:-
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.