SUNEKOS

 

Besväras du av mörka ringar eller påsar under ögonen? Har du provat olika behandlingar och krämer men aldrig riktigt fått det resultatet du önskar? Sunekos är det senaste inom injektionsteknik för att behandla detta.

 

 

 

 

 

 

Vad är SUNEKOS?

 

Sunekos är en injektionsbehandling där man tagit tillvara på de unika egenskaperna hos aminosyror och dess synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och balans.

Sunekos unika formula har genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin ,vilket är två viktiga element för hudens cellförnyelse. Tack vare denna process motverkar Sunekos åldrandet på ett naturligt sätt och med hänsyn till din naturliga ansiktsform.

 

 

 

SUNEKOS kan användas på följande områden

  • Ögon (påsar och hålighet)
  • Hals
  • Dekolletage
  • Händer

 

 

 

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
Behandlingstid15-30 min
På kliniken30 min före utsatt tid
AnestesiBedövningssalva
Tillbaka till vardagenDirekt
Sport/träningInte samma dag
Antal behandlingar3-4
RiskerTillfällig svullnad och blåmärken
UndvikMassera på samma dag
Prisfrån 2000 kr
Boka tid  Se prislista
Till denna tjänst erbjuder vi kostnadsfri konsultation

Vanliga frågor och svar

Hur länge håller resultatet?

Beroende på patient och deras hudkvalitet håller behandlingen i snitt sex månader innan man behöver upprepa behandlingen

Vilka är de främsta fördelarna med Sunekos?

Behandlingar med Sunekos rättar till och förbygger tecken på åldrande. Sunekos är den enda naturliga produkten inom estetisk medicin som stimulerar produktionen av kollagen samt elastin samtidigt som den återställer volymförlust och förbättrar hudens elasticitet på ett naturligt sätt.

Kan man återgå till jobb/vardag direkt efter en behandling?

Ja, direkt efter behandlingen får man en lokal svullnad som lägger sig på ca 1 h och man kan återgå till normala aktiviteter direkt.

Hur lång tid tar en behandling?

Beroende på vilket område man behandlar så utför man en kur på mellan 3-4 gånger under en period på mellan 3-4 veckor. Varje behandling tar i snitt ca 15 minuter

Gör behandlingen ont?

Nej, för att din upplevelse ska bli så trevlig som möjligt så erbjuder vi dig att komma till kliniken ca 30 min före utsatt tid för bedövningssalva.

De flesta blir förvånade över hur lite det känns.

 

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.