Zo Skin Health/Zo Medical by Dr. Zein Obagi

En god hudhälsa kännetecknas av en mjuk och fast hud, med en frisk och jämn färg, utan skador eller sjukdomar. Vi på Citylaser har valt att jobba med det världsledande märket inom medicinsk hudvård, Zo skin och Zo medical av Zein obagi, hudvård som verkligen gör skillnad.

 

Zo medical -Zo skin health by zein Obagi

Zo Medical / Zo skin health är kanske världens bästa medicinska hudvård.

Medicinsk hudvård med Zo medical

ZO Medicals 18 veckors program fungerar genom att hudcellerna stimuleras så att produktionen av elastin och kollagen ökar, samtidigt som blodcirkulationen ökar och cellernas vätskehalt tilltar. Dessutom korrigeras ojämn hudton och orenheter på hudens yta. Resultatet blir en friskare hud- vilket både känns och syns.

En god hudhälsa kännetecknas av en mjuk och fast hud, med en frisk och jämn färg, utan skador eller sjukdomar. Ung frisk hud förnyar sig själv var femte, sjätte vecka, men under påverkan av ålder, gener och miljö avtar processen. Detta resulterar i en ojämn hudton och hudyta samt i minskad spänst och elasticitet. Allt eftersom tiden går förändras huden ofrånkomligt. Det är svårt att gå genom livet med barndomens rosiga friska hud i behåll.

 

Av de yttre faktorer som accelererar hudens åldrande är solen den absolut största fienden, men det finns även andra skadliga faktorer, såsom stress, tobak, hormonförändringar och sjukdomar.

För att ett krämprogram ska kunna påverka hudens spänst och elastitet, måste det ha förmågan att penetrera ned i läderhuden. Det är här elastinet och kollagenet bildas och det är här cellerna måste påverkas. De flesta hudkrämer verkar bara i överhuden och har därför ingen verklig effekt på hudens åldringsprocess. Obagi Nu-derm har de egenskaper som krävs för att påverka cellerna i både överhuden och läderhuden.

 

Zo Medical / Zo Skin Health är ett hudförbättrande program som hjälper mot:

  • Rynkor och linjer
  • Akne
  • Minskad spänst och elasticitet
  • Stora porer
  • Kvisslor och ärr efter kvisslor
  • Grå och glåmig hud
  • Ojämn hudton
  • Solskadad hud

 

För att göra en Obagi blue peel så behöver man använda Obagi Nu-derm i minst 6 veckor.