Rynkbehandling

 

Den vanligaste behandlingen mot rynkor i glabella, panna och runt ögon

Ett registrerat läkemedel som har används i över 20 år för att behandla rynkor och veck i huden. Preparatet verkar genom att minska muskelrörelser och på så vis göra huden slätare. Effekten kommer inom 1 till 10 dagar och kvarstår normalt i cirka 3 till 6 månader. En rynkbehandling hos Citylaser i Göteborg görs med det populära muskelavslappnande medlet (Btx) som är både säkert och effektivt och de doser som används är små och sprider sig inte i kroppen. Injektionen (med btx) utförs med en tunn nål och ger sällan obehag, dock kan små blåmärken uppstå någon dag efter behandling men de försvinner på en till ett par dagar.

 

Rynkbehandling (med btx) hos Citylaser i Göteborg 

De vanligaste områdena att behandla är argrynkan som sitter mellan ögonen, pannan och ögonen för att ta bort kråksparkarna vi har därför valt att göra ett paket pris på dessa. Men det går bra att välja bara ett område om man vill det. Efter vi har spritat av huden används en mycket tunn nål som injicerar preparatet i flera små stick i det utvalda området. En behandling går ganska fort och känns inte speciellt. Detta är en behandling som kan göras när som helst på dagen då nålsticken är då små att det inte syns du kommer tillbaks till jobbet.

 

Botox, botoxbehandling i göteborg hos citylaser

Efter din rynkbehandling

Direkt efter behandlingen kan det se ut som små myggbett på de ställen där man fått behandlingen men de är borta på cirka 20 min. För bästa resultat rekommenderas att du håller dig upprätt 2-3 timmar efter behandlingen och att du använder musklerna under som vanligt under den tiden. Du ska inte trycka eller massera på behandlade injektionsområden, inte heller träna dessa för att minska risken för oönskade effekter som t.ex hängande ögonlock.
Informera oss om du har någon sjukdom, allergi eller tar några mediciner så vi är medvetna om detta. Behandlingen rekommenderas inte om du är gravid eller ammar, inte heller om du har någon infektion i huden. Om inte full effekt har uppnåtts efter 14 dagar så är du välkommen tillbaka på ett återbesök, helt kostnadsfritt. Dröjer man med återbesöket till 3 veckor kostar det 1000:-, efter 4 veckor räknas det som ny rynkbehandling och därmed full betalning.

 

 

Har du fler frågor och funderingar kring rynkbehandling så är du som kund alltid välkommen in till oss på citylaser i Göteborg på en kostnadsfri konsultation. 

Om behandlingen

Behandlingstid30 min
Antal behandlingarca 3-4 behandlingar om året
Riskerblåmärken
UndvikMassera området direkt efter och inget smink samma dag
PrisRynkbehandling Botox från 2 200:- (se prislista för mer information).
Boka tid   Se prislista
Som patient är du alltid välkommen in till oss på Citylaser i Göteborg för en kostnadsfri konsultation.