Medicinsk Hudvårdsbehandling

 

Vi på Citylaser har valt att jobba med det vi tycker är det bästa medicinska märket på marknaden.  Vi jobbar med ett märke som heter Obagi som är ett medicinskt resultat inriktat märke. Det behandlingar vi har är till för att ge snabba och effektiva resultat. Obagi Nu-Derm har funnits i 25 år och togs fram av doktor Zein Obagi som är en hudläkare från USA och anses vara en av världens främsta experter på hud.

 

Filosofin för Obagi är:

  • Förbättra hudens tolerans, styrka och cellförnyelse
  • Reparera skadat DNA
  • Minimera risker för hyperpigmentering
  • Stabilisera melanocyterna
  • Exfoliera döda hudceller
  • Aktivera cellförnyelsen
  • Slät och jämna till hudstrukturen
  • Öka spänst och fasthet

 

OBAGI medical 18 veckors kur- för de som har lite extra att jobba på som pigmentfläckar, acne, grov och åldrad hud.(rekommenderas alltid före en bluepeel vilket är vår kemiska peeling) kom in på en konsultation så kan vi hjälpa dig att komma igång med kuren och på börja vägen till en frisk hud.

 

ZO medical- för de som har lite mindre akuta problem men vill ha stora förändringar i huden. Du kommer känna skillnaden väldigt fort. Vi kombinerar ihop ett sätt med produkter för  som passar dig och din hud. Huden ser olika ut från person till person så det krävs alltid en konsultation för att uppnå ett perfekt resultat.

 

Behandling:

  • Zo ossential stimulation peel-En effektiv peel som accelererar processerna för cellförnyelsen, dämpar mörka fläckar, stimulerar kollagenproduktionen och förbereder de elastiska fibrerna.Rekommenderas att göra en kur med 3-5 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum, beroende på utgångsläge och patientens hud. För bästa resultat kombineras peelen med skräddarsytt hemmavårdsprogram.
  • Radical night repair – Du kan med Radical night repair göra en kraftig egen behandling hemma. Du kommer att bli röd och flaga men efter en vecka är huden helt fantastisk. Lystern är helt otrolig! Perfekt inför en stor fest då man vill se extra fräsch ut.

 

 

 

 

 

 

Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss
Behandlingstid40min
Antal behandlingarkur 3-5 med 3-4 veckors mellanrum
Undviksol
Konsultationkostnadsfri
Pris1440:-
Betalningkort, swish, faktura, delbetalning (Medical Finance)
Boka tid  Se prislista

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår hantering av personuppgifter och användning av cookies.